Kırım Tatar şarkıcı Batalova'nın yeni video klibi yayınlandı

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Kırım Tatar şarkıcı, televizyon sunucusu ve oyuncu Elzara Batalova, yeni klibi müzik severlerle buluştu. Ünlü şarkıcı, izleyicilere şarkının metni ve video klipte neleri ele aldığı ile ilgili açıklamada bulundu.

Elzara Batalova’nın yeni klibi yayınlandı. Ünlü şarkıcı, başkent Kıyiv’deki “Kırım Evi”nde dün yapılan tanıtım etkinliğinde yeni yayınlanan video klibinin dört yıl önce yazıldığını kaydetti.

Şarkıcı Batalova, yeni klibiyle ilgili yaptığı açıklamda, yayınladığı video klibinin siyaset dışı olduğunun altını çizdi. Ancak şarkıcı video klibinde kendisini derinden endişelendiren meseleleri yansıtmaya çalıştığını ifade etti.

Ünlü Kırım Tatarı şarkıcı Elzara Batalova, “Ben tüm kadınları ve erkeleri gerçeği idrak ederek ortak insani diyalog kurmaya davet ediyorum. Ailede, işte, toplumda birbirimizi duyalım, ortak bir gelecek görmeye çalışalım. Günümüzde bu mesele hepimiz için geçerli. Aynı zamanda bu mesele çocuklarımız,  kadın, erkek, zengin ve yoksul, genç ve yaşlılar için çok önem arz ediyor. Kısaca herkes için.” dedi. Batalova, şarkı ile klibin Ukraynalı besteci ve yönetmen Sergey Krutsenko ile birlikte hazırlandığını da sözlerine ekledi.

Kırım Tatar şarkıcı, oyuncu ve sunucu Elzara Batalova, Ukrayna ve Kırım Özerk Cumhuriyeti Onur Sanatçısı unvanına sahip. Şarkıcı şimdi Kıyiv’de yaşıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.