Genç Müzisyenlerden Online Konser

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Osmangazi Belediyesi’nin Tacinur Kütükoğlu sunumuyla gerçekleştirdiği Genç Müzik ‘Sen de Söyle’ programının ikinci konuğu, Timuçin Kılıç oldu. Kılıç, kısıtlamayı evlerinde geçiren vatandaşlara eşsiz müzik ziyafeti sundu.

Koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında kültür sanat etkinliklerini online olarak sürdüren Osmangazi Belediyesi, Genç Müzik ‘Sen de Söyle’ programında son olarak Timuçin Kılıç’ı ağırladı. 20 yıldır müzikle iç içe olduğunu belirten Bursalı müzisyen, “Müzik ile adeta kendimi buldum. Bu işi yaptığım için gerçekten şanslı olduğumu düşünüyorum. Genelde eski şarkıları seslendiriyorum. Müzikal ve sözel anlamda eskiler bana daha çok hitap ediyor. Bende dinleyicilere duygularımı daha güzel yansıtıyorum” dedi.

Fatih Erkoç’un müzik hayatında önemli bir yeri olduğunu söyleyen Timuçin Kılıç, “İkinci single çalışmamda Fatih Erkoç hocamla bir araya geldik. Çocukluğumda hayranlıkla, onun şarkılarını dinlerdim. Dolayısıyla bu ortak çalışma beni oldukça mutlu etti. Ayrıca müzisyen arkadaşlarımla okulunda eğitmenlik yapma fırsatı da bulduk. Hocamızın desteğini her zaman üzerimizde hissediyoruz” diye konuştu.

Bursalı müzisyen Timuçin Kılıç, daha sonra İlhan İrem, Harun Kolçak, Mirkelam ve Göksel gibi sanatçıların şarkılarını seslendirdi. Program sonunda sunucu Tacinur Kütükoğlu ise pandemi döneminde böylesine önemli bir projeyi hayata geçiren Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a ve dinleyiciyle buluşan Timuçin Kılıç’a teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.