'Çelik Yumruklar' dizi oluyor

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Disney Plus, "Çelik Yumruklar" dizisi için çalışmalara başlıyor. Disney Plus'ta yayınlanacak olan dizinin filmin devamı mı yoksa adaptasyonu mu olacağı henüz bilinmiyor.

2011 yılında Richard Matheson’un 'Steel, Real Steel' isimli kısa hikâyesinden uyarlanan "Çelik Yumruklar" filmi, dizi oluyor. 2011 yılında vizyona giren ve başrolünde Hugh Jackman’ın yer aldığı orijinal filmin yönetmeni Shawn Levy de yapımcı olarak kadroya dahil olacak.

Kayıp Rıhtım'ın CBR'dan aktardığına göre, Disney Plus'ta yayınlanacak olan dizinin filmin devamı mı yoksa adaptasyonu mu olacağı konusunda henüz bir bilgi yok. Compari Entertainment’tan Robert Zemeckis ve Jack Rapke, Angry Films’ten Jacqueline Levine ve Susan Montford'un yer aldığı yapımda Don Murphy’nin ise baş yapımcı olarak dizide yer alması bekleniyor. 

Disney+, dizi çalışmalarının erken aşamalarında olduğu için yayın tarihi konusunda net bir açıklama yapmadı. Dizide konuk oyuncu olarak Hugh Jackman’ın da yer alıp almayacağı henüz bilinmiyor.

'İLK FİLMİN TEKRARI GİBİ OLMAYAN BİR ŞEY ORTAYA ÇIKARMAK İMKANSIZ'

Yönetmen Shawn Levy, 2016 yılında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, projenin devamı için, “En çok karşılaştığın tweet 'Çelik Yumruklar' için bir devam filmi oluyor. Keşke tüm yönüyle bir cevap verebilseydim. Ama gerçek şu: İlk film çıkmadan 6 ay öncesinde devam filmi üzerinde çalışıyorduk. Film çıktığında oldukça yüksek skorlar alıyordu. Bu çok nadiren olur ama izleyiciler filmde bir şey buldular. Biz de devam filmi için fikirler üretmeye başladık. Şunu çok içten bir şekilde söyleyebilirim ki, ilk filmin tekrarı gibi olmayan bir şey ortaya çıkarmak neredeyse imkânsız. İnsanlar Atom’un Zeus’u dövdüğünü görmek istiyor, ben de bunu istiyorum ama Charlie ve Max arasındaki ilişkiyi yabancılaştırmadan, ki ilk filmin konusu zaten buydu, ikinci filmi ortaya çıkarmak mümkün değil” ifadelerini kullanmıştı. 

Anahtar Kelimeler:
DiziTVMelik Yumruklar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.