3 Yıl aradan sonra bu defa Hollywood yapımında

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Oyunculuğa 3 yıl ara veren ve gözlerden ırak Almanya’da yaşamını eşi ve kızıyla sürdüren Ali Başar, bir Hollywood yapımıyla geri dönüyor.

İzleyicinin “Asmalı Konak” dizisi ve sonrasında “Sultan” isimli dizi filmde Nurgül Yeşilçay ile başrolü paylan Ali Başar, “Kurtlar Vadisi GLADYO” ve yine pana filmin “Kurt Kanunu” isimli yapımlarla işinde zirveyi gördü. Oynadığı yapımlarda canlandırdığı karakterlerle unutulmazlar arasına giren Ali Başar, ara verdiği oyunculuğa bir Hollywood yapımıyla dönüyor. Amerikalı Türk asıllı yönetmen ve yapımcı Sean GK’nın imzasıyla çekilecek olan “X- THE END TİME” isimli yapımda önemli bir rol ile dünya izleyicisinin karşısına çıkacak olan Ali Başar, hikayenin ve canlandıracağı karakterin kendisini çok etkilediğini ifade etti. Birçok Hollywood yıldızının, yapım dolayısıyla geleceği ülkemizde, Terminatör filminin güzel oyuncusu Kristanna Loken, Testere filminin başarılı dedektifi Costas Mandylor ve Tom Tidiman ile kamera karşısına geçmeye hazırlanan usta oyuncu Ali Başar, Hollywood imkanlarıyla oyunculuğun daha keyifli olacağını ifade etti.

HOLLYWOOD İZMİR’İ KEŞFETTİ

Fragman çekimlerinin ve bazı sahnelerin İzmir’de yapılacağı “X- THE END TİME” isimli Hollywood yapımı için ülkemize gelecek olan yıldızların ayrıca güzel şehrimizi gezmek amaçlı planlar yaptığı bilinirken usta oyuncu Ali Başar “Hollywood güzel İzmir’imizi keşfediyor, sanat dünya tanıtımımız için önemli bir yol, bu filmle de bu görülecek” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.