Dünya’yı yöneten Ailelerin kurduğu İlluminati Örgütü, Hollywood‘daki sinema, televizyon ve müzik dünyasına hakimdir.

Çizgi Film "Simpsonlar" da onların sahibi olduğu şirketlerden birinde yapılmaya başladı. Amaç nedir? Amaç dünya ve İnsanlara yönelik planlarını gerçekleştirmektir. Olayları önce çizgi filmde kullanıyorlar, yıllar sonra bunları gerçekleştiriyorlar ve sonra da "bu kehanetti çıktı" diyorlar. Böyle bir şey yoktur. Bunlar açıkça trilyonlarca dolar ve dünya altınlarının 3/2’sine sahip olan bu ailelerin, kendilerini "Tanrı" yerine koyarak, insanlık hakkında kararlar vermeleridir. O yüzden biz Simpsonlar'da anlatılan olayların kehanet değil “Gelecekteki Planlar” olduğunu söylüyoruz.

1995 Yılında da piyasaya çıkan “İlluminati Kartları” da "Gelecekteki Planları" göstermektedir. Sonuçta bunları "kehanet" olarak yorumlayamayız, bunlar İlluminati’ nin Planlarıdır. Öyle yorumlamak gerekiyor.

1989’DA SİMPSONLAR BAŞLADI

Matt Groening tarafından yaratılan animasyon televizyon durum komedisi Simpsonlar, bir Amerikan ailesinin parodisi olarak izleyicisi ile buluşmuş 33 sezonluk bir dizidir. Homer, Marge, Bart, Lisa ve Maggie'den oluşan ailenin hayatının farklı bir bakış açısı ile ele alındığı, ilk bölüm yayın tarihi de 17 Aralık 1989 olarak biliniyor. Dizinin bir başka gündeme gelmesinin nedeni ise yakın tarihteki olayları önceden bilmesi olurken, en başta tüm dünyayı etkileyen Covid-19 salgını için kehanetleri şok etkisi yarattı. Bunların yanı sıra; ABD'deki seçim töreni, Donald-Ivanka Trump tahminleri, Kobe Bryant'ın ölümü, Beyrut patlaması gibi konularda yapılan tahminlerin çıkması herkesi hayrete düşürdü.

ABD Başkan adayının Ivanka Trump olacağı, dünyayı ele geçiren robotların görünümü, Dünya Kupası ve Super Bowl'un kazananları ile yapılan şovlara varana kadar, pek çok alandaki pek çok kehanetin tuttuğu görülüyor. En bariz bilineni ise tüm dünyayı etkileyen koronavirüs salgınının ortaya çıkışı ve sürecine ilişkin tahminler oldu. İşte Simpsonlar'ın 2022 kehanetleri!

SANAL GERÇEK YEMEKLER

Simpsonlar, Homer ve Marge'ın sanal gerçeklik gözlükleri ve besleme tüplerinin yardımıyla bir miktar "sanal şekerleme" ile kendilerini şımarttıkları 2030 yılına, geleceğe seyahat etmeyi başarmışlardı. Cornell Üniversitesi'ndeki gıda bilimcileri, rahatlatıcı bir sanal gerçeklik ortamında tüketilen peynirin daha lezzetli olduğunu keşfetti. Royal Caribbean ise, misafirlerine yolculuklarında Sanal Gerçeklik yemek deneyimi yaşatmak için teknoloji geliştirmeye çalışıyor.

MARS'I KOLONİLEŞTİRMEK

Mars'a gitme hayalleri kuran Lisa, annesi Marge'ın hoşnutsuzluğuna rağmen Kızıl Gezegen'e tek yönlü bir gezi için kaydoluyor. Bu da tüm ailenin aynı anda 2026 yılında gerçekleşmesi gereken geziye kaydolmasına neden oluyor. Elon Musk ve SpaceX'teki ekibi, 2022'de Mars'a giden kargo gemileri geliştirmeye çalışıyor.

BAŞKAN ADAYI IVANKA TRUMP

Simpsonlar, Donald Trump'ın kızı Ivanka'nın, babasının göreve başlamasından önce veya sonra Başkanlığa aday olduğunu sık sık işaret etti. Gerçek hayatta ise Ivanka Trump, Başkan olmak için gerekli şartları barındırıyor ve aday olması şaşırtıcı değil.

DÜNYAYI ELE GEÇİREN ROBOTLAR

Simpson ailesi, her araçta robotların bulunduğu bir eğlence parkını ziyaret etti. En sonunda robotlar kontrolü kaybetti ve çevrelerindeki çoğu insanı öldürdü. Halk arasında "Yapay Zekanın Babası" olarak bilinen Jürgen Schmidhuber, robotların birkaç on yıl içinde dünyayı kolaylıkla ele geçirebileceğini tahmin ediyor.

MÜZİKLE ZİHİN KONTROLÜ

2001'de ekranlara gelen bir bölümde Bart ve arkadaşları, çocukları bilinçaltı mesajlarla besleyerek zihinleri müzik yoluyla kontrol etmeye çalışmak için, Deniz Kuvvetleri'nin bir projesi olan bir grupta yer alıyor. Pek çok insan hala hip-hop müziğinin dinleyicilerin zihinlerini kontrol etmek için kullanıldığına inandığından bu gelişme, halihazırda gerçekleşmiş olan bir tahminler listesinde düşünülebilir.

1989'dan beri yayında olan ve 2007 yılında da sinema filmi olarak izleyicilerinin karşısına çıkan Simpsons, gezegeni kasıp kavuran koronavirüs salgını da dahil olmak üzere bir dizi ürkütücü tahmin yaptı. Efsane dizinin, Donald Trump'ın başkanlığından üç gözlü bir mutant balığın keşfine ve hatta Londra'daki gökdelen The Shard'ın dikilmesine kadar dünyanın dört bir yanından pek çok büyük olayı öngördüğü biliniyor.

Simpsonlar ayrıca, Dünya Kupası ve Super Bowl'un kazananlarını doğru şekilde tahmin etti ve Super Bowl'da Lady Gaga'nın 2017'deki devre arası şovundaki performansından önce gökten indiğini gösterdi.

UZAYA ÇIKTIĞINI DA BİLDİ

Ve çizgi dizi, uzaya giden Virgin Galactic'in kurucusu, 70 yaşındaki işadamı Sir Richard Branson'ın uzay uçuşundaki bir görüntüsüyle bir kez daha geleceği bilmiş gözüküyor. Sahibi olduğu Virgin Galactic şirketinin roketiyle üç diğer yolcuyla birlikte uzaya çıkan Branson'ın görüntüsü, Simpsonlar'ın 2014 yılında yayınlanan 25'inci sezonunun 15. bölümü olan The War of Art'taki bir sahneye garip bir şekilde benziyordu. Çizgi dizinin bu bölümünde, sanat sahtekarlığı yapan Klaus Ziegler, Lisa'ya 'sahteciliğin dünyanın her yerindeki insanlara zevk verdiğini' söylüyor ve ardından çeşitli yerlerde sahte sanat eserlerine bakan insanlar gösteriliyor. Sahte sanattan son derece memnun olduğu görülen bir kişi de, uzay gemisinde duvardaki sanat eserlerine bakarken elleri başının arkasında görülen kişi “Richard Branson” oluyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.