Hayatın en püf noktası seçimlerimiz.

Seçtiğin eşin, arkadaşın, mesleğin, yaşam tarzın, alışkanlıkların ve "OY VERDİĞİN PARTİ"..

Yaşayacağımız tüm olaylar bu konulardaki seçimlerle şekil alır.

Eğer hakkını yanlış olandan yana kullanmışsan bedelini ağır ödersin. Yalnızca seninle de bitmez, evladın, annen, baban, kardeşin öder, çevrende kim varsa bu bedelden payına düşeni öder!

Tabi ki siyasi seçimler ise, ülkenin ve tüm milletin kaderini belirlemek oluyor. O nedenle her şeyden önce vatandaşlık görevimizi yerine getirerek ve çok iyi düşünerek oyumuzu kullanmalıyız.  

Dedim ya ülkenin kaderi bu seçimler. Nelerin değişip değişmemesini istiyorsak güvendiğimiz, emin olduğumuz partiyi seçmeliyiz.

Ben şahsen siyaset konuşmayı ve yazmayı da çok sevmem, kimseyle de tartışmak istemem. Ancak bu demek değildir ki bir fikrim yok! Herhangi bir partinin tarafı olmasam da bağlı olduğum ilkelerim, yaşam tarzım, bakış açım, demokratik haklarım ve ülkemizin geleceğine dair sorumluluklarımın da azami derecede farkındayım.

Tabi ki her vatandaş gibi ben de emin olduğum, güvendiğim, çocuklarımıza aydınlık gelecek sağlayacağına inandığım bir siyasi partiye oyumu vereceğim.

Yine söylüyorum ki;

Hayatımızın en püf noktası seçimlerimiz.. Önümüzdeki devre yaşayacağımız tüm olaylar ve toplumun gelecek dönem için kaderi "OY VERDİĞİN PARTİ" ye göre şekillenecek..

YSK güncel istatistiklerine göre yurt içi ve yurt dışı toplam seçmen sayısı 64.191.285.. Bunun %52,44’ü 1980 sonrası doğumlu Y ve Z kuşağı bir nesil.. Zaten ülke nüfusunun çoğunu da gençler oluşturuyor, bu nedenledir ki gençlere büyük iş düşüyor.

Gençler lütfen iyi düşünün, hem de çok iyi düşünün.

Oy kullanmaya gitmemenin hiçbir mazereti olmasa gerek, o yüzdendir ki mutlaka oyumuzu kullanalım ve unutmayalım ki bir oy bir oydur. Sonra da ağlayıp sızlamanın da bir anlamı yok.

Son haftanın içerisindeyiz; her ne kadar bazı mihraklar ve onların etkisinde kalan bir kısım cahiller, toplumumuza nefret ve ayrılıkçı düşüncelerini aktarma çabasında iseler de; bizler milletçe sükûnet içinde, birlik, beraberlik içinde, birbirimize sevgi ve hoş görüyle yaklaşarak bu demokratik hakkımızı kullanalım.

Ayrıca sonuçları ne olursa olsun Millet olarak birlik ve beraberliğimizi yine bozmayalım, bozmak isteyenlere de fırsat vermeyelim.

Ve Anneler günü haftasındayız;

Basın, medya ve piyasalara hakim bu seçim gürültüleri içerisinde, Annelerimizi de bir kez daha sevindirelim.

Tüm Annelerin ve anne adaylarının Anneler Gününü şimdiden kutluyorum. 

Sağlıkla, saygıyla, sevgiyle kalın.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nurcan Akgül 13 ay önce

Harika tespitler ve çok önemli uyarılar olan bu makaleyi her satırına katılarak okudum . Yazarın eline yüreğine sağlık. Sevgi ve selamlarımla.

Avatar
Şayan Ercan 13 ay önce

Teşekkür ederim Nurcan hanım, sevgiler, selamlar.....