Sosyal medyada en çok konuşulan 5 film

Bu aralar sosyal medyada en çok paylaşılan 5 filmi ve konularını sizler için derledik.

Twitter'da hakkında en çok yorum yapılan filmleri merak ediyorsanız, haberimizi okumaya devam edin.

EN POPÜLER 5 FİLM

Prey (Hulu) 41% - 62k

Dan Trachtenberg tarafından yönetilen bilimkurgu aksiyon korku "Prey", Predator serisinin beşinci filmi. Serideki diğer filmlerin bir devamı niteliğinde olan filmde Amber Midthunder, Dünya'ya ilk yolculuğunda kendini bir Predatör ile savaşırken bulan bir Komançi savaşçısını canlandırıyor.

Day Shift (Netflix) 577% - 29k

Vampir avcısı bir baba, çocuğunun okul giderlerini ve diş tellerini karşılayacak parayı bir hafta içinde bulmalıdır. Yani ekmek vampirin ağzında, hem de kelimenin tam anlamıyla!

Top Gun: Maverick (Paramount) 5% - 15k

Donanmanın en iyi havacılarından biri olarak otuz yıldan fazla hizmet verdikten sonra, Pete Mitchell ait olduğu yerdedir, cesur bir test pilotu olarak sınırları zorlar ve kendisini yere indirecek rütbedeki ilerlemeden kaçar. Başrollerini Tom Cruise, Miles Teller, Val Kilmer ve Jennifer Connelly'nın paylaştığı, 1986 yılında vizyona giren Top Gun filminin devamı...

Purple Hearts (Netflix) 75% - 11k

Listenin 4. sırasında romantik drama var. Umut vadeden bir müzisyen yakında göreve gidecek bir askerle anlaşmalı evlilik yapmayı kabul eder. Ama sahte ilişkileri bir trajedi sonucu fazlasıyla gerçek bir hâl alır.

Bones & All (MGM) 75% - 8k

Luca Guadagnino tarafından yönetilen ve Taylor Russell ile Timothée Chalamet'in başrollerini paylaştığı film, bir yetişkinlik romantizm korkusu. Camille DeAngelis'in aynı adlı romanından uyarlanan "Bones & All" henüz vizyona girmedi.

Akşam

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.