Mahkeme Cem Karaca'nın "Gözyaşları" filmi için kararını verdi!

Cem Karaca’nın Gözyaşları filminin çekilmemesi için dördüncü eşi İklim Karaca dava açmıştı. Mahkeme, film için açılan davada ilk kararını verdi.

2004'te hayatını kaybeden usta sanatçı Cem Karaca'nın hayatını anlatacak olan 'Cem Karaca'nın Gözyaşları filminin çekilmemesi için açılan durdurma kararı talebi, mahkeme tarafından reddedildi.

Cem Karaca’nın Gözyaşları filminin çekilmemesi için dördüncü eşi İklim Karaca dava açmıştı. Mahkeme, ilk kararını verdi.

Halktv'nin haberine göre, Ağustos'ta filme dair tüm video, fotoğraf, fragman, film kaydı gibi görsel ve işitsel kayıtların yayınlanmasını önlemeye yönelik açılan durdurma kararı talebi mahkeme tarafından reddedildi.

Fikri Harika Prodüksiyon ve Aytaç Medya’nın ortak yapımcılığında çekilen, danışmanlığını Cem Karaca’nın oğlu Emrah Karaca’nın yaptığı film, sanatçının hayatının sürgün kaldığı Almanya’dan Türkiye’ye dönüşüne kadar olan dönemini anlatıyor. Film, Cem Karaca'nın müzikal mirasını ve kişisel hikâyesini yeni nesle taşıma misyonuna sahip.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.