Buruk Ödül

BURSA ARENA / Haber Merkezi

TV ekranlarında fenomenleşen günlük dizi film Emanet’in Başrol oyuncusu Halil İbrahim Ceyhan, ödüle doymuyor.

Yurt içi ve dışı birçok ödül alan yakışıklı oyuncu Halil İbrahim Ceyhan, bu ödüllerin kendisi için büyük motivasyon olduğunu dile getirdi. Emanet isimli dizi filmde başrolü paylaştığı Sıla Türkoğlu ile birlikte aşk yaşayan bir çifti canlandıran Halil İbrahim Ceyhan, seyircinin takdirini de Türkiye gençlik ödüllerinde 1.600.000 i aşan oy oranı ile yılın en iyi dizi çifti seçilerek gördüklerini vurguladı.

Grand Cevahir otel'de yapılan muhteşem ödül gecesinde yılın en iyi TV dizi filmi çifti ödülünü tek başına alan Halil İbrahim Ceyhan “İkimize birlikte verilen bir ödüldü. Yılın en iyi dizi çifti ödülü. Bu ödülün kariyerimde aldığım tek buruk ödül olmasını temenni ediyorum. Çünkü bizim işimiz izleyicinin sevgi ve saygısı ile doğru orantılı bir yükseliş gerektiriyor. Partnerimin yapım şirketi ile ayrılma kararı aldığından ötürü, izleyici tarafından verilen ödüle tepki göstermesi ve gelmemesi bana olduğu kadar izleyici için de bir burukluk yaşattı. Profesyonel olarak bazı ayrımların iyi yapılması gerekiyor, bunun ne kadar önemli bir durum olduğunu da tekrardan idrak ettiğim bir durum yaşadım. Kendi adıma onur ve mutluluk duydum, ama buruk bir sevinç yaşadım” dedi. Oyunculuk kariyerinde hızlı adımlarla zirveye yürüyen Halil İbrahim Ceyhan, oyunculuğun sadece ezber yapıp kamera karşısında rol kesmek olmadığını oyunculuk tarifinin günümüzde daha geniş bir kavram haline geldiğini de sözlerine ekledi.

Halil İbrahim CEYHAN kimdir?

1982 yılında Sivas’ta doğdu ilk ve orta öğrenimini Orada tamamladıktan sonra İstanbul’a yerleşti. Üniversite hayatıyla birlikte oyunculuk, şan ve modellik eğitimi aldı. Birçok ünlü markanın mankenliğinin yanı sıra modellikte de önemli kariyer ödüllerine sahip oldu. Müzikle de ilgilenen Halil İbrahim, Serdar Ortaç, Suat Aydoğan Oğuz Berkay fidan gibi ünlü isimlere de söz ve müziğiyle destek oldu. Asıl işinin oyunculuk olduğunu sık sık dile getiren Halil İbrahim, güncel olarak popüler bir dizide başrol oynamakta ve bu alanda da oldukça hatırı sayılır ödüllerle birlikte dünya piyasasında kendinden söz ettirmektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.