Bambaşka bir Caz konsepti

 Türkiye'nin en yenilikçi etkinliklerinden biri olan ve piknik atmosferinde geçen “Ormanda Caz & Piknik”, her pazar günü caz müziğinin en seçkin isimleriyle Lifepark Cam Bahçe'de müzikseverleri ağırlıyor. Bu eşsiz etkinlik, piknik keyfi ve caz müziğinin harmonisini bir araya getirerek Türkiye'de bir ilki gerçekleştiriyor.

Piknik ve caz müziğini bir araya getirerek Türkiye’de bir ilki gerçekleştiren “Ormanda Caz & Piknik Etkinliği”, Lifepark’ın kapalı camekan alanı Cam Bahçe’de müzikseverler için harika bir pazar günü vadediyor. İlk olarak 12 Kasım Pazar günü Elif Çağlar ve Leyanner Chibas Duporte'nin unutulmaz performanslarıyla başlayan bu caz serüveni seçkin isimlerle devam ediyor.

Katılımcılar, 26 Kasım'da saat 14.00’de Kerem Görsev Trio ve saat 16.00’da Erdem Özkan Quartet'in muhteşem sahne performanslarına tanık olacak. 3 Aralık’ta ise saat 14.00’de Ima Maya ve saat 16.00’da Alp Ersönmez “Cereyanlı” cazın ritmiyle büyüleyecek. Etkinliğin kapanışı 10 Aralık’ta saat 14.00’de Serra Erkoç ve saat 16.00’da Fatih Erkoç Jazz Project'un eşsiz performanslarıyla yapacak.

Katılımcılar, etkinlik boyunca 12.00 – 18.00 saatleri arasında yeşillikler içinde, açık havada veya Cam Bahçe'nin şık ve konforlu ortamında, seçkin caz müzisyenlerinin performanslarını dinlerken etkinlik sırasında lezzetli yiyecek ve içecekleri de deneyimleyebilecek. 12 yaş altı çocukların da ücretsiz katılacağı bu özel gün, katılımcılara stresli şehir hayatından bir mola verme ve müziğin rahatlatıcı etkisiyle doğanın içinde kaybolma fırsatı sunuyor. Ayrıca katılımcılar etkinliğe piknik sandalyelerini ve dilerlerse de yemek sepetlerini yanında getirebilecek.

Cazın zarif notaları ve doğanın sakinleştirici etkisiyle hafızalarda kalıcı bir iz bırakmaya hazırlanan “Ormanda Caz & Piknik Etkinliği”ne katılmak için passo.com.tr üzerinden biletinizi hemen alabilir ve bu eşsiz deneyimin bir parçası olabilirsiniz. Müzik ve doğanın birleştiği bu etkinlik, pazar günlerinize yeni bir soluk getirecek!

Etkinlik Programı

26 Kasım Pazar / Kapı Açılışı Saat: 12.00

  • Kerem Görsev Trio / Saat: 14.00
  • Erdem Özkan Quartet / Saat: 16.00

3 Aralık Pazar / Kapı Açılışı Saat: 12.00

  • Ima Maya / Saat: 14.00
  • Alp Ersönmez “Cereyanlı” / Saat: 16.00

10 Aralık Pazar / Kapı Açılışı Saat: 12.00

  • Serra Erkoç / Saat: 14.00
  • Fatih Erkoç Jazz Project / Saat: 16.00

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.