Dünya’nın hemen hemen her ülkesinde görülen Covid-19 salgınının arkasında bir takım komplolar var mı?

Öncelikle Çin’in Wuhan Kentinde bulunan Biyolojik Silah elde etmek için kurulan Laboratuvar da bu virüs üzerine çalışıyordu. Amaç 1972 Yılında BM tarafından yasaklanan Biyolojik Silahlar Anlaşması yürürlüğe girmiş iken, Çin neden bu konuda çalışıyordu? Cevaplanması gereken soru budur. Bugün Dünyanın hemen hemen her ülkesinde görülen bu virüs 63 milyon insana bulaşırken, ölenlerin sayısı 1.5 milyonu geçiyor ve salgının duracağı da görülmüyor. Ancak bulunan aşılarla halkların yüzde 60’lık bölümü aşılanınca salgın durabilecektir.

Laboratuvardan çıkan virüsün tehlikesiyle ilgili olarak bazı yazarlar yıllar önce yazdıkları romanlarda bu salgının çıkacağını yazmaları ile başlar. Daha sonra film ve dizi sektörü yaptığı filmlerle bunu yayınlar. Bu noktada “bu virüsün hayvan pazarından yarasa almaya giden bir adama bu mikrop bulaştı ve o da bulaştırmaya başladı” yalanına inanmak artık bir hayalden öteye gitti.

Bu noktada son 10 yılda kazandığı paralarla ne yapacağını bilemeyen; insanlığı korumaya kalkan ve “Ben Tanrının Rolüne Soyundum” diyen Bill Gates 5 Nisan 2015’te bir konferans verdi. Orada Biyolojik Silahlardan ve bunun sonucunda ortaya çıkacak salgınlardan bahsetmesi işin içinde olduğunu gösterir. Gates bu işin tetikçisidir. Aşı üreten şirketlere ortak olması da bunu gösteriyor.

"CORONAVİRÜS İNSAN YAPIMI"

Coronavirüsü inceleyen ilk bilim insanlarından olan ve salgını duyurmak için ABD'ye kaçan Çinli virolog Dr. Li-Meng Yan, gündemi sarsacak açıklamalarda bulundu. Corona virüsün insan yapımı olduğunu dile getiren Li-Meng, "Bilim adamı ekibimle ilk raporumu hazırladım ve çok yakında dünya ile paylaşacağız. Detaylı bilimsel kanıtlarla bunun neden doğadan, o hayvanlardan gelen bir şey olmadığını göstereceğiz" ifadelerini kullandı.

Dr. Li-Meng Yan katıldığı canlı yayında, koronavirüsün Çin Komünist Partisi tarafından askerî amaçlarla geliştirildiğini, virüsün insan yapımı olduğuna dair delilleri yayınlayacağını açıkladı.

Hong Konglu bir bilim insanı olan Li-Meng Yan ABD'nin Fox News kanalına yaptığı açıklamada, ülkesinden kaçmak zorunda kaldığını itiraf etmişti. ABD'ye kaçmak zorunda kalan Çinli virolog Dr. Li-Meng Yan, Pekin hükümetinin corona virüsünü örtbas ettiğini ve virüsün insan yapımı olduğunu ileri sürdü. Çin’in virüse dair kendisine ait verileri sildiğini belirten Yan, iddialarını kanıtlamak için bilimsel veriler sunacağını da açıkladı.

Li-Meng Yan'ın koronavirüsün kaynağıyla ilgili Zenodo adlı internet sitesinde yayınlanan raporu, bir kez daha gündeme bomba gibi düştü. Doktor Genom dizisinde oynamakta olduğunu da açıklıyor.

Bill Gates ise bu salgında filmlerdeki iyi polis rolünü oynarken “insanlık suçu” işliyor. Peki bu işten kim karlı çıkıyor?

Küreselci Şeytanlar bu işten karlı çıkıyorlar. Dünya Nüfusunu azaltmak istiyorlardı. Bunu başarıyorlar.

Virüs sayesinde seçim kazanması gündemde olan Trump seçimi kaybetti ve onların desteklediği Joe Biden Başkan oldu.

Başta Avrupa-Rusya-Amerika-Brezilya ve Hindistan Ekonomileri zarar gördü.

Çin Ekonomisi yine kar ediyor. Ve Aşı’yı bulduk diyerek satmaya başladı. Peki Çin’de salgın ne durumda? İlginçtir Çin’de salgın azaldı.

Sonuçta Küresel Pandemi’nin arkasındaki planlara inanmayanlar varsa, onlar hayvan pazarından mikrop bulaşan kişinin, bunu kısa bir zaman içerisinde dünyada 63 milyon kişiye nasıl bulaştırdığını da açıklaması lazımdır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.