İnsana uymayan bir yaşantı içinde olduğumuzu anlama bilincine ulaşıncaya kadar dibe vurmalar yaşayacağız.

Ülke, mahalle, ev, televizyon ve internete hapsetmişiz kendimizi.

Ülke sınırları olmadan, bir inanca, bir takıma, bir gruba ayrılmadan, birilerine tabi olmadan, yönetilmeye ihtiyaç duymayan bütünsel bir yaşam arzularız. Tüm dünya, tüm çocuklar ve tüm büyükler… hepimizin.

Nerede bir güzel görsem.

Peşinden giderim.

Ne zaman susasam,

Bulduğum yerde içerim.

Zamanı, mekanı olmaz ki

HAKİKATİN!

Bütünsel bakış için şu kadim soruyu sormamız gerekir:

NEDEN YAŞIYORUZ

Savaşı dışımızda arıyoruz nedense!

Savaş bizim içsel barışıklığımızla ilgilidir. Ailemizle, komşularımızla, hayvan ve bitkilerle nasıl bir ilişkimiz var! Beklentisiz bir paylaşım insanın, insanlık seviye ölçüsü olabilir.

Bizim sorumluluğumuz:

Kişisel gelişim ve olgunlaşmak için kendimize söylediğimiz yalanları fark etmek ve önceden ezberlerdiğimiz bilgileri yenileyerek başlayabiliriz. Güzelliğin bizden başlamasına özen göstererek, ışığın genişlemesine, barışıklığın artmasına dikkat edebiliriz.

Biz de RESİMLE İÇGELİŞİM paylaşımlarında kişisel olgunluğa önem vermekteyiz. Kitaplar bu amaçla kaleme alınır. Makaleler bu amaçla yazılır. Biz bu amaçla yaşarız!

Leyla Sabah

www.leylasabah.com elsabah@ymail.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.