Sağlık Bakanlığı, 65-72 yaş arası doktorları tekrar göreve çağıracak

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Sağlık Bakanlığı, 65-72 yaş arası doktorların yeniden atama kurası için başvuru ilanı yayımladı. Resmi Gazete’ye göre, bugün başlayan başvurular, Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün internet adresinde yer alan Personel Bilgi Sistemi (PBS) üzerinden e-Devlet kapısı kimlik doğrulama sistemi ile giriş yapılarak gerçekleştirilecek.

Koronavirüs salgınıyla yoğun mücadele kapsamında Sağlık Bakanlığı, 65-72 yaş arasında olup daha önce bakanlık veya bağlı kuruluşlarında çalışmış olan tabip ve uzman tabiplerin yeniden istihdamına yönelik yapılacak yerleştirme işlemleri için başvuru ilanı yayınladı.

BAŞVURU DEĞERLENDİRME SONUCU 24 MAYIS’TA

65-72 yaş aralığındaki doktorların, başvuru değerlendirme sonuçları PBS üzerinden 17 Mayıs Pazartesi günü ilan edilecek. 24 Mayıs Pazartesi günü noter huzurunda bilgisayarlı kura sonucu 24 Mayıs Pazartesi günü https://yhgm.saglik.gov.tr internet adresinden sonuçlar yayımlanacak.

QHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.