Kovid-19 aşılarının kişileri manyetize ettiğini söyleyen doktorun ruhsatı askıya alındı

Eyaletin sağlık kuruluna göre Dr. Sherri Tenpenny'nin aleyhinde yaklaşık 350 şikayette bulunuldu.

Kovid aşısının kişileri "manyetize" ettiğini öne süren ve 5G komplo teorilerini yayan, ABD'nin Ohio eyaletinden bir doktorun tıbbi ruhsatı eyaletin tıp kurulu tarafından askıya alındı.

Dr. Sherri Tenpenny Haziran 2021'de Ohio'daki işletme ve okulların aşı yaptırmayı zorunlu kılmasını yasaklayan kanun tasarısı lehine Ohio Eyalet Meclisi'nde ifade verince manşetlere çıkmıştı.

O dönem Dr. Tenpenny "Eminim bu aşıları yaptırıp artık manyetik hale gelen kişilerin fotoğraflarını internetin her yerinde görmüşsünüzdür" demişti.

Alınlarına anahtar koyabiliyorlar. Yapışıyor. Vücutlarının her yerine kaşık ve çatal koyuyorlar ve bunlar da yapışıyor çünkü artık aşının metal bir parçası olduğunu düşünüyoruz.

Ohio Eyaleti Tıp Kurulu'nun bir kararına göre Dr. Tenpenny üç bin dolar para cezasına da çarptırıldı. Doktor, bildirimin postaya verildiği tarihten itibaren 15 gün içinde kararı temyize götürebilecek.

Kurul geçen ay, "bir müfettişin kendisiyle iletişime geçme girişimlerine yanıt vermediği, Kurul'un sorgusunu yanıtsız bıraktığı, ifade vermeye gitmediği ve soruşturma bürosunun bir toplantısına katılmadığı" iddiaları nedeniyle Dr. Tenpenny'nin eyalette osteopatik tıp ve cerrahi faaliyetler yürütmesine izin veren ruhsatıyla ilgili bir disiplin cezası verilmesinin önerildiğini açıklamıştı.

"Dr. Tenpenny'yle ilgili yaklaşık 350 şikayet" aldığını belirten Kurul, soruşturma başlatılmasına bunun neden olduğunu ifade etti.

Osteopati doktoru 2021'de, aşılara yönelik tutumu nedeniyle yetkililerin yoğun denetimine maruz kalmıştı.

Kurul 7 Eylül 2021'de Dr. Tenpenny'ye "Birinci Sorgu Seti"ni postalayarak doktorun aşılara ilişkin önerilerinin yanı sıra "kaç doz Kovid-19 aşısı yaptığını ve kendisinin Kovid-19 aşısı olup olmadığını özellikle sormuştu".

Doktora iddialarına ilişkin hangi bilimsel kanıtlara sahip olduğu da sorularak kaynak göstermesi istenmişti. Kurul'a göre bu iddialardan biri, "Kovid-19 aşılarının, kişilerin manyetik hale gelmesine veya 5G kuleleriyle bağlantı kurulmasına neden olduğuydu".

Dr. Tenpenny'nin ileri sürdüğü bir diğer iddiaysa "Kovid-19 aşısıyla gerçek bir virüs yerine genetik materyal şeritleri enjekte edildiği ve hastaların anormal kanamalar, miyokardit, inme ve nörolojik komplikasyonlar gibi komplikasyonlardan muzdarip olduğu" yönündeydi.

Kurul'un yazdığına göre, doktorun bunlara ek olarak "bazı büyük metropoliten bölgelerde cesetlerin sıvılaştırılıp su şebekesine döküldüğünü" söylediği iddia edilmişti.

Bundan birkaç hafta sonra, 20 Eylül 2021'de Dr. Tenpenny avukatı aracılığıyla Kurul'a sorguyu "müdahaleci" bulduğunu bildirerek sorularını yanıtlamayı reddettiğini belirtmişti.

Kurul'a göre Dr. Tenpenny'nin avukatı, "Dr. Tenpenny'nin ruhsatına, geçim kaynağına ve anayasal haklarına yönelik Kurul'un kötü niyetli ve haksız saldırısıyla işbirliği yapmayı reddetmesi, kendisine yönelik herhangi bir iddianın kabulü şeklinde yorumlanamaz" diye yazmıştı.

Ertesi ay Kurul, Dr. Tenpenny'ye celp göndererek kasımda soruşturma kapsamında ifade vermeye gelmesini emretmişti. Doktor, katılmayı reddettiğini avukatı aracılığıyla yinelemişti.

Haziran 2022'deyse Kurul, Dr. Tenpenny'ye bir mektup göndererek temmuzda Kurul'un ofisinde yapılacak soruşturma bürosu toplantısına katılmasını talep etmişti. Kurul, Dr. Tenpenny'nin mektuba cevap vermediğini ve toplantıya katılmadığını belirtmişti.
 

https://www.independent.co.uk/news

Çeviren: Kerim Çelik

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.