İşçi ve memurların tamamına aşılama başladı

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, SGK’ya bağlı tüm çalışanların bugünden itibaren koronavirüs aşı randevusu alabileceğini açıkladı. Bakan Koca, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “İşçi ve memurların tamamı için yarın (bugün) yeni bir gün başlıyor. SGK kayıtlı tüm çalışanlar… Bugün ilk işiniz aşı randevusu almak olsun” diye bildirdi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, SGK’ya kayıtlı tüm çalışanların bugünden itibaren koronavirüs aşı randevusu alabileceğini duyurdu. Bakan Koca, aşılama ile ilgili, “İşçi ve memurların tamamı için yarın (bugün) yeni bir gün başlıyor. SGK kayıtlı tüm çalışanlar… Yarın (bugün) ilk işiniz aşı randevusu almak olsun” diye bildirdi.

35 MİLYONA YAKIN AŞILAMA YAPILDI

Türkiye’de uygulanan birinci doz aşı miktarı 20 milyon 727 bin 626, ikinci doz aşı 13 milyon 765 bin 881 oldu. Bu sayılarla birlikte toplam doz miktarı 34 milyon 493 bin 508’e yükseldi. İstanbul’da aşı miktarı toplam 5 milyon 911 bin 884, Ankara’da toplam 2 milyon 919 bin 83, İzmir’de de toplam 2 milyon 351 bin 982 doza ulaştı.

QHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.