Aşı karşıtı iki doktor Koronavirüs'ten hayatını kaybetti

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde koronavirüs tedavisi gören iki doktor hayatını kaybetti. 55 yaşındaki Dr. İlhami Atılgan ve 49 yaşındaki Dr. Murat Tad'in ortak özelliği ise koronavirüs aşısı olmamalarıydı.

Koronavirüsle mücadele kapsamında aşılanma çalışmaları son hızıyla devam ediyor. Birinci doz aşılamada yüzde 75, ikinci dozda ise yüzde 57 oranına ulaşılırken Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, önceki açıklamalarında aktif vakaların yaklaşık %87’sinin aşısı tamamlanmamış kişilerden oluştuğunu ifade etmişti.

Aşı olmayan iki doktor yaşamını yitirdi

NTV’de yer alan habere göre, 55 yaşındaki Dr. İlhami Atılgan ve 49 yaşındaki Dr. Murat Tad, dün gece koronavirüs sebebiyle yaşamını yitirdi. Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde hayatını kaybeden iki doktorun da ortak özelliği koronavirüs aşısı olmamalarıydı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.