Türkiye'nin ilk sakal yarışması  başlıyor

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Dünyanın farklı ülkelerinde örnekleri uzun yıllardır düzenlenen ve en trend sakalların seçildiği sakal yarışması Türkiye’de ilk kez düzenlenecek. Ünlü kuaför Özcan Tekcan’ın yanı sıra dijital medya danışmanı ve yazar Oğuzhan Saruhan ile 2016 İsveç sakal yarışması şampiyonu Mehmet Gökcek'in jüri üyeleri arasında bulunduğu "Sakal Star Türkiye" adlı yarışma, Türkiye’nin en tarz sakallarını seçecek. Son dönemlerde erkeklerin yeni tutkusu haline dönüşen sakal ve bakımıyla ilgili tüm ihtiyaçları karşılayan e-ticaret platformu Sakalbaba.com tarafından organize edilen yarışmaya başvurular 17 Nisan-31 Mayıs 2021 tarihleri arasında kabul edilecek.

Başvurular online olarak yapılacak

Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilen yarışmaya başvurular www.sakalbaba.com sitesinden ve yarışma için belirlenen koşullar esas alınarak yapılabilecek. Tüm Türkiye’den başvuruların kabul edileceği yarışmanın finali 06 Haziran 2021 Pazar günü Youtube üzerinden düzenlenecek canlı yayın ile yapılacak ve kazananlar duyurulacak. Yarışma finaline kalan ve jüri tarafından birinci, ikinci ve üçüncü olarak seçilecek 3 katılımcının yanı sıra 1 katılımcı da Onur Ödülü’ne layık görülecek.

Jüride 3 güçlü isim yer alıyor

Türkiye’nin en tarz sakallarını seçecek yarışmanın jüri koltuğunda 3 önemli isim yer alıyor. Ünlü kuaför Özcan Tekcan’ın yanı sıra dijital medya danışmanı ve yazar Oğuzhan Saruhan ile 2016 İsveç sakal yarışması şampiyonu Mehmet Gökcek, Türkiye genelinden gelecek başvuruları değerlendirecek.

www.bursaarena.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.