Fatih Sultan Mehmet’e büyük vefasızlık!

BURSA ARENA / Haber Merkezi

İstanbul’u fethederek bir çağ açıp bir çağ kapatan Osmanlı padişahı Fatih Sultan Mehmet’in yok olmaya yüz tutan resmi tepkilere neden oldu.

Tokat Turhal’da bir trafoya çizilen resim kaderine terk edildi.

Emekli Albay Mustafa Tepeli, söz konusu resmin önünde çektiği fotoğrafla paylaşımda bulunarak gösterilen vefasızlığa tepki gösterdi.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Tepeli, "Bir çağ açıp bir çağı kapatan Fatih Sultan Mehmet'in Turhal’da, işlek bir caddede trafoya çizilmiş fakat yok olmaya yüz tutmuş resmidir. Torunları olarak bir panel ile geceleyin bile renkli olarak aydınlatamaz mıyız? 2019 yerel seçimlerinden yaklaşık 10 gün sonra Tokat merkez Saltık Köyünde kasten yakılan evlerimize henüz işlem yapılmadığını bildiğim için üzüldüm fakat şaşırmadım. Ancak bu resim konusunda üzerime düşeni yapacağım.” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.