'Çanakkale Savaş Objeleri ve Fotoğrafları Sergisi' bu defa Bursa'da

BURSA ARENA / Haber Merkezi

“Çanakkale Savaş Objeleri ve Fotoğrafları Sergisi”, 30 Ağustos-4 Eylül tarihleri arasında Bursa Özlüce Kampüsü’nde ziyaretçileriyle buluşacak. 

Çanakkale Zaferi’nin 106. yıl dönümünde Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı iş birliği ile hazırlanan gezici Çanakkale Savaş Objeleri ve Fotoğrafları Sergisi’nin yeni durağı Bursa oldu. Çanakkale’de yazılan destanın unutulmaması ve Çanakkale ruhunun gelecek nesillere aktarılması hedefiyle Etik Tur organizasyonu ile yurdun dört bir yanını gezen ‘Çanakkale Savaş Objeleri ve Fotoğrafları Sergisi’, 30 Ağustos-4 Eylül tarihleri arasında MBA Okulları Bursa Özlüce Kampüsü’nde ücretsiz olarak ziyaret edilebilecek. Çanakkale Savaşı’ndan günümüze kalabilmiş orijinal harp malzemeleri ile kişisel objelerin ve görsellerin yer aldığı sergi, toplam 20 pano ve 20 vitrinden oluşuyor.

“İSTANBUL’DAN SONRA ŞİMDİ BURSA’DA”

Çanakkale Savaş Objeleri ve Fotoğrafları Sergisi’ni kampüslerinde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek sergiye herkesin davetli olduğunu söyleyen MBA Okulları Bursa Özlüce Kampüs Müdürü Burhan Yazgan, “Şehitler Diyarı’ndan yurdun dört bir yanına kültür hizmeti sunmak üzere hazırlanan gezici serginin durağı İstanbul’da bulunan kampüslerimizden sonra Bursa Özlüce oldu. Bu sergi, Çanakkale ruhunu yaşatmak üzere hazırlanmış bir sosyal sorumluluk projesi. Bu sergi ile vatan için şehit düşen 253 bin evladımızı da minnetle ve sevgiyle anıyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

www.bursaarena.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.