Dünyayı etkisine alan Pandemi Çin’den çıktığından beri, başta Çin Devleti başta olmak üzere, Dünya Sağlık Örgütü, Aşı Üreten Firmalar, Ülkelerin Yöneticileri dahil tüm açıklamalar, insanların kafalarını karıştırmaya devam ediyor. Açıklanan bilgiler arasında yalanların da bozulması kafaları karıştırıyor.

Aylardır evlerine kapatılan insanların psikolojileri bozuldu. Özellikle Avrupa da günlerini cafelerde, barlarda ve restoranlarda geçirenler ise daha da sıkıntı çekiyorlar. Ülkemizde de kapalı olan Kahveler-Cafeler ve Restoranları işleten küçük esnaf da zor durumda. Bu yasaklara rağmen Pandemi’nin mutasyon geçirmesi nedeniyle ne yazık ki daha açılamıyor. Okullar da öyle, bu sektörlerden para kazananların sayısı ise çok fazla..

Mart ayında çıkarttığım "İnsanlığını Sonunu Getirecek Biyolojik Silahlar – Corona Virüs" adlı kitabımda bu teoriyi ileri sürdüm. Haziran ayında ise Wuhandaki Laboratuar'dan bu virüsün sızdığı veya sızdırıldığı dönemin ABD Başkanı Trump ve Dışişleri Bakanı Pompeo tarafından açıklandı. DSÖ ve en büyük destekçisi Çin, temizlenmiş laboratuvarda şov yaparak, dünyayı kandırmaktalar.

8 Şubat 2021 Tarihine kadar Dünya da Covid19’a yakalanan insan sayısı 106 Milyon 891. Bin olurken ölüm sayısı ise 2 Milyon 332 Bin oldu. Amerika oranları ise 27 Milyon 655 Bin kişi Covid’e yakalanırken ölüm sayısı ise 476.000 civarına geldi.

Yalanların birincisi şudur: Çinli’nin biri hayvan pazarına gitti, Covid-19 virüsünü taşıyan bir "yarasa aldı" ve yedi. Böylece mikrop bulaştı ve dünyaya yayıldı. Bu hastalığın neden Çin'de daha fazla insana bulaşmadığını düşünmek gerekiyor. Rusya-Hindistan-Avrupa-Amerika-Brezilya-Meksika-Kanada gibi binlerce Km ötedeki birçok ülkede ise Pandemi sürüyor. Ne zaman biteceği de bilinmiyor.  

PANDEMİ YALANLARI

  1. DSÖ’den Doktorlar Wuhan’daki Laboratuara giderek incelemelere başladılar. Bazı doktorlar bunun laboratuar da üretilmiş olacağını söylemesi dünya basınında yer aldı.
  2. Aşı Üreten firmaların açıklamaları insanları tatmin etmiyor. Aşı olduktan sonra meydana gelen ölüm olayları saklanıyor kuşkusu insanları etkiliyor. Dedikodular medyaya yansıyor. Bu bilgiler toplumlarda umutsuzluk yaratıyor.
  3. İngiltere-Güney Afrika da ortaya çıkan Mutasyon geçirmiş Covid-19 ile ilgili elde bilimsel veriler yok ama hemen kabul edilirken, bizim teorimiz ve iddiamı doğrulanıyor. Mutasyon geçiriyorsa, Atmosferde bulunan bu mikropları Biyolojik Silah olarak görebiliriz.
  4. Covid-19 Sıcak havalarda bile insanlara bulaşırken, Soğuk havalarda da bulaşıyor. İklimlerden etkilemiyor. Avrupa'da soğuk havalar var, virüs yoluna devam ediyor. Rusya ise daha da soğuk etkisini sürdürüyor.
  5. Mutasyon geçirdiği söylenen Covid-19’a yapılan aşıların etkili olup olmadığı konusunda ortada bilgiler yok. Bazı uzmanların çıkıp fikir ileri sürmesi toplumları umutsuzluğa yönlendirmek gibi görünüyor.
  6. Avrupa’daki kısıtlamalara rağmen virüsün azalma belirtisi göstermemesi onun güçlü bir mikrop olduğunu ve bizce gücünü atmosferden aldığı yönündeki düşüncemizi güçlendirmektedir.
  7. Dünyada virüsün Pandemi olarak kabul edilmesinden bu yana 14 ay geçti ve aşılarda üretim yönünden yapılan açıklamalar kafaları karıştırmaktadır. Siz bir aşı olduğunuzda 2’ci fazda da aynı aşıdan olmak zorundasınız, diğer aşılardan olamıyorsunuz. Tehlikeli olduğu söyleniyor.
  8. ABD Başkanı seçilen Joe Biden Pandemi konusunda, ne gibi tedbirler alıyor, açıklamalar yok. Bugün ABD'de vaka sayısı 27 Milyon 655 Bin olurken, Ölüm sayısı 476.000 oldu. Başkanın ilk işinin bunu önleyecek aşıların üretilmesini desteklemek olduğu bilinirken, seçim öncesinde Amerikan Halkına aşı alıp halka bedava yaptıracağım diye Başkan'dan bilgi gelmiyor.
  9. Aşı ve Pandemi ile gündeme gelen Bill Gates, neden 'bu yılın yaz aylarında salgın biter' diyor. Aşılara Çip Takılması olayını ise hayal ürünü olarak kabul ediyor.

Türkiye'de de önüne gelen doktor bir takım demeçler verirken, ellerinde bilimsel veriler yok. Sonuçta Pandemi yalanları sürmeye devam ediyor. Dünya nüfusunun büyük bölümü (eş zamanlı) aşılanmadıkça, bu Pandemi de bitmeyecektir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.