Yazar AYTAÇ YILDIZ BOZKURT, Bursa Arena E'Gazete Yazarlar Ailesi'ne katıldı

BURSA ARENA / Haber Merkezi

BURSA ARENA E'GAZETE, 'Demokrasinin Farklı Sesleri' başlığı altında, farklı sosyal yapı ve siyasi düşüncelerini sosyal ve kültürel zenginlik olarak gören değerli düşünce insanlarını bir araya getirmeyi; bu bağlamda "toplumsal birlik ve kardeşlik" temasında topluma ve özellikle gençlerimize iyi örnek olmayı devam ettiriyor.

2021 Yılının bu ilk ayında değerli Hocamız Prof. Dr Ata Atun'dan sonra bu defa Bursa'nın tanınmış yazar ve edebiyat eğitmenlerinden Aytaç Yıldız BOZKURT ile birlikteyiz.

Bu değerli Hocamız da, bu haftadan itibaren kendi köşesinde sürekli yazmayı sürdürecektir.

Usta kalem ve düşünce insanı Aytaç Yıldız BOZKURT'a, BURSA ARENA'nın davetini kabul ettiği için teşekkür ediyor; aydınlatıcı ve farkındalık yaratacak düşüncelerini Sevgili Okuyucularımıza yansıtacak yayınlarında başarılar diliyoruz.

İşte kendi köşesindeki ilk makalesi;

https://www.bursaarena.com.tr/sen-gonlume-dusunce-makale,5452.html

AYTAÇ YILDIZ BOZKURT Kimdir:

1952 yılında Artvin’in Arhavi ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Ankara’da aldı. Gazi Eğitim Enstitüsü’ndeki lisans eğitimini, A.Ö.F. Edebiyat Bölümü’nde tamamladı. Çeşitli dergi ve gazetelerde çok sayıda makaleleri yayınlandı. Emekli Edebiyat Öğretmeni olan yazarımız, aynı zamanda birçok STK'larda etkin görevler yapmış bir toplum ve düşünce insanı.

Bursa'da ikamet  etmekte ve 2019 yılında yayınlanan “Porça” isimli romanı, Bursa Edebiyat dünyasında yoğun ilgi görüyor.   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.