TÜRK MİLLETİ;  AVRUPA'NIN  İKİYÜZLÜLÜĞÜNDEN SIKILDI

     15 Temmuz'da meydana gelen başarısız darbe girişiminin ardından; gerek Amerika'nın, gerekse AB ülkelerinin ikircikli ve ikiyüzlü tavırları, Türk Milleti'ne pes dedirtti. Darbe girişiminin ardından batılı ülkelerin demokrasiye olan desteklerini güçlü şekilde dile getirmemeleri, Türk Milleti'nin çoğunluğunda, bu ülkelerin dostlukları ve demokrasiye olan desteklerinin samimiyetleri konusunda derin şüpheler uyandırdı.

     Geçtiğimiz pazar günü İstanbul'da yapılan; parlamentonun  yüzde doksanını temsil eden partilerin ve parti liderlerinin katılımıyla milyonlarca vatandaş tarafından gerçekleştirilen dev miting de; aynı şekilde Avrupa ülkeleri ve Amerika basınında çarpıtılarak, Türk Milleti'nin demokrasiye olan bu güçlü desteği görmezden gelindi. Birçok Avrupa ülkesindeki basın, dev mitingi "sadece Cumhurbaşkanı tarafından yapılmış" gibi göstererek ve "Türk Milleti'nin tüm kesimlerinin katılmadığı" şeklinde çarpıtarak verdi. Bu ikiyüzlü tavır da; Türk Milleti'nin, müttefikimiz olduklarını iddia eden batılı ülkelere karşı olan derin hayalkırıklığını ve güvensizliğini artıran bir başka sebep oldu.

Anahtar Kelimeler:
Bursa ArenaBursaarena
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.