Şevval Sam, Annesi Leman San'ın şarkısını düğün sahnesinde seslendirecek

Star’ın cumartesi akşamlarını renklendiren yeni dizisi Yan Oda’nın 2. bölümü tanıtımları yayınlanmaya devam ediyor. Şevval Sam’ın annesi Leman Sam’ın şarkısıyla yer aldığı son tanıtımla izleyenlerin dikkatini çeken Yan Oda için diziseverler cumartesi gününü iple çekiyor. 

İlk bölümüyle oldukça dikkat çeken Yan Oda, ünlü bir program sunucusuyken kariyeri düşüşe geçen Sevgi Ersoy’un (Şevval Sam), ülkenin önde gelen iş insanlarından Fikret Alabey’le (Caner Cindoruk) ani bir şekilde evlenmesi sonucu hayatı değişen iki aileyi anlatıyor.

Senaryosu Yalı Çapkını’nın usta kalemi Mehmet Barış Günger’e ait olan ve yönetmenliğini Çağrı Vila Lostuvalı'nın üstlendiği dizinin kadrosunda, Şevval Sam ve Caner Cindoruk dışında Nazan Kesal, Onur Seyit Yaran, Derya Pınar Ak, Derya Karadaş, Bülent Polat, Nezaket Erden, Mehmet Bilge Aslan, Nazlı Çetin, Nilsu Yılmaz, Samet Kaan Kuyucu, İrem Kübra Bakırtaş ve Melek Baykal gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

bursaarena.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.