Biden daha yönetime gelmeden "ERDOĞANI TASFİYE" üzerine projeksiyon açıkladı.

ABD yönetimi Sayın Erdoğan'dan rahatsız. Türkiye edilgen "uyumlu" politikalarını terketti artık ben varım ve benim iznim olmadan MEZEPOTAMYA'DA yani Suriye Libya Irak kısaca hinterladımızda organize ve düzenleme yapamazsınız savaşsa savaş dedi bunu sadece ABD ve NATO'ya demedi AZARBAYCAN'da da Ermeni işgaline karşı RUSYA'ya da dedi. Türkiye bütün dünyaya ben varım demiş oldu.

Suriye'de siyonist merkezli PYD YPG yapılanmasına karşı silahlı olarak başa baş dişe diş karşı durdu. ABD'nin hiç beklemediği bir durumdu.

Türkiye S400leri aldı ve ABD ve müttefiklerine SİZE KARŞI NATO'YA KARŞI KENDİMİ KORUYACAĞIM SİZE GÜVENMİYORUM dedi yırtınmalarının sebebi bu.

Gerek ABD ve gerekse Rusya'nın bize karşı kullanmak istediği, kullandığı ve her ikisininde desteklediği YPG PYD yani PKK var! ve Türkiye gereğini yapıyor.

Peki ABD'nin PYD YPG dışında Türkiye hedefini projeksiyonunun gerçekleştirmek için elinde hangi manivelalar var!

Biden ünlü açıklamasında TÜRKİYE'DEKİ DOSTLARIMIZLA BİRLİKTE demişti buna karşın ise CHP genel başkan yardımcısı cevap vermiş ve ABD ve batılı dostlarımızın yardımı ile Türkiye'ye demokrasi getiririz demişti. ABD ve müttefikleri eli ile demokrasi getirmek nasıl oluyorsa! ABD ve müttefikleri komşu ülkeleri DEMOKRASİ GETİRİYORUZ diyerek yerle yeksan etmemişler gibi.

Tabi bir de Fetö var.

Fetöyü halen kullanıyor!

Fetö örgütünü devletin kılcal damarlarına girmesi ile tanıdık. Böyle bir örgütün siyasi partilere sızması onlar için en kolayıdır.

Onun için siyasi partilerimiz iktidar muhalefet farketmez fetönün sızma operasyonuna karşı müteyakkız olmalılar.

ABD manivela olarak kullanmak üzere fetö örgütünü harekete geçirdiği yolunda kuvvetli işaretler emareler iddialar mevcuttur.

Bu arada Sayın Erdoğan'ın elinden tuttuğu "Abdullah kardeşim Cumhurbaşkanı adayımız dediği, ellerinden tutarak sıfırdan siyasete girdirdiklerini EN TEPEDEN başlattığı Başbakan, Başbakan Yardımcısı ve Milletvekili yaptıklarının Sayın ERDOĞAN'A "İHANETİ"i konusunu çok yönlü İBRETAMİZ konu olması dolayısı ile şimdilik bir yana bırakacak olursak!

Özellikle muhalefet partileri "Erdoğan "Nefreti" Karşıtlığı" üzerinden "düşmanının düşmanı dostumdur" meşhur misal üzerinden katiyyen hareket etmemelidir. Türkiye'ye yazık olur.

Muhalefetin Sayın Erdoğan'a karşı muhalefet yapması Erdoğan'ın politikalarını millet adına tenkit etmesi ve milletin hayrına olduğunu düşündükleri konularda tekliflerde bulunmaları son derece hakları ve sorumluluklarıdır. Mesela üç kuruşa tamahkarlık eden bir takım vatandaşlarca yabancılara TOPRAK SATIŞI ve yabancılara vatandaşlık verilmesi meselesinde yasal düzenlemeye ihtiyaç yok mudur! Çin ile yapılan anlaşmalar ve Yabancı yerli şirketlerin konsorsuyumla yaptıkları otoyol köprü gibi yap işlet projelerinin DEVLET İŞLETME PAYININ hisse oranının yüzde ellinin üstünde olması gibi konularda neden meclise yasa teklifi vermezler!  Neden TBMM'de MUHALEFET GÖREVİNİ "HAMASETLE" değil, BİLGİ VE BELGELERLE YAPMAZ YAPAMAZLAR! 

Millete hizmet etmek için illa iktidar olmak gerekmez yeter ki milletin hayrına düşünün ve çalışın hükümete ve meclise önerilerde bulunarak da  hizmet etmeniz mümkündür. Tabi bunun için emek ve proje üretmek gerekir oysa hamaset çok kolay! 

ABD ve müttefiklerinin yürüttükleri ERDOĞAN karşıtlığı ve düşmanlığı konusunda bazı muhalefet partilerinin de aynı safta yer almaları ve Erdoğan karşıtlığında  ittifak etmeleri "denize düşenin yılana sarılması"ından başka nasıl izah edilebilir.

Türkiye'nin hiç olmadığı kadar birlik ve beraberliğe ihtiyacı vardır.
Bu konuda herkes üzerine düşeni yapmalıdır.

Ayrıca ABD  batı ve müttefiklerinin Türkiye düşmanlığını Sayın ERDOĞAN üzerinden yürüttüğü gerçeği gözardı edilemeyeceği gibi iç siyasete de malzeme yapılmamalı. TÜRKİYE DÜŞMANLARININ ERDOĞANI TASFİYE GİRİŞİMİNDEN MEDET UMANLARI  gizli aşikar İŞBİLİKÇİLİK yapanlarını  MİLLET VE TARİH AFFETMEYECEKTİR!

Bir ülkenin siyasetçileri kendi cumhurbaşkanlarını dış güçlerle İŞBİLİKÇİLİK yaparak tasfiyeyi aklının ucundan dahi geçiremez! geçirmemelidir.

İktidarı belirlemenin yolu sandıktır. Milletin kararıdır.
 
 "Benzemezler" ittifakı üyeleri salt parti çıkarı merkezli hareketlerinin ne kendilerine ne de millete hiçbir faydası olmayacaktır. 

ABD AB ve müttefikleri ayrıca Rusya Sayın Erdoğan üzerinden  Türkiye'nin durdurulması TÜRKIYENİ YENİ DÜNYANIN ŞEKİLLENMESİNDE müdahalesi ve etkisinin  olmasını istemiyorlar. Ama başaramayacaklar.

Türkiye eski Türkiye değil.
 

Vesselam

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.