Halis Özdemir'in "Tarihe Düşülen Notlar" başlığındaki Kitap Serisi yoğun ilgi görüyor

BURSA ARENA / Haber Merkezi

7 Ayrı siyasi görüşten köşe yazarlarının bir arada oldukları BURSA ARENA E'GAZETE'mizde, "Milli Görüş" felsefesini temsilen yer almış olan Gazeteci- Yazar ve TV Proğram Yapımcısı HALİS ÖZDEMİR, "Tarihe Düşülen Notlar" başlığındaki kitap serisinden  "Mamak Zindanlarında Bir Akıncı" adlı kitabının üçüncü baskısını da okurlarının hizmetine sundu.

Halis Özdemir Gazetemize yaptığı açıklamada şunları söyledi;

"Üçüncü baskısını yaptığımız, "Mamak Zindanlarında Bir Akıncı Tarihe Düşülen Notlar" adlı kitabımızda; 1980 öncesi öncelikli olarak; MTTB ve Akıncılar, İslami gençlik hareketleri ve diğer gençlik hareketlerini, 12 Eylül 1980 askeri müdahalesini, tutukluluk ve yargılama sürecinde yaşadıklarımızı, Erbakanla Yolculuğum Tanıklıklarım ve Siyasi Kırılmalar Tarihe Düşülen Notlar adlı kitabımızda; Mamak Ceza ve Tutukevi'nden çıktıktan sonraki hatıralarımızı, Merhum Erbakan Hocamızla siyasi yolculuğumuzu ve süreç içinde siyasi kırılmaları, Makalelerim Yazılmayanlar Konuşulmayanlar adını verdiğimiz kitabımızda ise; Sözümüz var bizim diyerek kaleme aldığımız makalelerimizi bir araya toplamış olduk.

Bildiklerimizi, şahitliklerimizi, önerilerimizi iyi niyet ve samimiyetle okuyucularımızla paylaştıklarımızı kitaplaştırdık. Nemelazımcılık yapmadık. Dostane yazdık, yakın tarihten anektodlarımızı, itirazımızı ve sevincimizi paylaştık ve yakın siyasi tarihimizde yaşanılanlardan ders alarak gelecek inşasına katkı sunmayı hedefledik. Bildiklerimizi, şahitliklerimizi, önerilerimizi iyi niyet ve samimiyetle okuyucularımızla paylaştık.

Aktaş Yayıncılık tarafından basılan ve dağıtımı yapılacak olan kitaplarımızı ilginize sunmaktan mutluluk duymaktayım.."  

Halis Özdemir'in eserlerinin sipariş Adresi;   

Aktaş Yayıncılık

Tel : 0212. 532 00 16 - 0532. 514 03 77

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.