GAZETEMİZ ANKARA'DA 3 ÖDÜL BİRDEN ALDI !..
BURSA ARENA / Haber Merkezi

Gazetemiz BURSA ARENA resmi yayın hayatına geçişinin 4.ncü ayında ilk başarı ödüllerini Başkent'in tanınmış sanat ve gösteri merkezlerinden ERTAN GÖSTERİ MERKEZİ (Sahne Sanat Tiyatrosu)'ndan aldı..

Başarılı gazetecilik dalında Hüsamettin TAŞDEMİR ve İsmet YILDIRIM'a,
Sanat eleştirmenliği dalında ise Tuğçe YILDIRIM'a


Olmak üzere 3 AYRI ÖDÜL birden verildi..

18.02.2017 Cumartesi günü saat: 20'de anılan sanat merkezinin tiyatro salonunda, "AMAN OĞLUM" adlı tiyatro oyunundan sonra düzenlenen ödül töreninde; Sanat Merkezi sahibi Savaş ERTAN bir teşekkür konuşması yaparak,;
"Bursa Arena Gazetesine özellikle tiyatro sanatı ve sanatçılarına verdikleri destek ve başarılı hizmetleri nedeniyle teşekkür ediyorum.." dedi.
Ve ödülleri takdim etti.
Gazetemiz İmtiyaz Sahibi ve Başyazarı Hüsamettin TAŞDEMİR, "BURSA ARENA" Gazetesinin kuruluş amaçları ve faaliyetlerinden bahsederek;

"Bu ülkenin insanları ailesinden, toplumuna, devletine kadar sevgi ve saygıya dayalı, el ele, kol kola olmazlarsa, birileri gelip zorla kolkola sokup, sürüp, sömürüp götüreceklerdir.. Bizler 6 - 7 ayrı farklı görüşten insanı "BURSA ARENA" çatısı altında bir araya getirdik.. Yani bir şemsiye kurduk;  bu şemsiyenin her teli ayrı bir fikri, ayrı bir siyasi görüşü temsil etmektedir. Ancak şemsiyenin orta direği Türk Bayrağının direğidir; Cumhuriyetin, Misak-ı Milli sınırlarının, Vatanın bütünlüğünün, Tam bağımsızlığının ve Demokrasinin direğidir.. Gençlere, kardeşliğe dayalı bir yol için güzel bir örnek olduk..  Türkmeni, kürdü, lazı, çerkesi yok.. Hep birlikte tek vücut bir "Türk Milleti" olarak kardeşiz, sevgi ve saygıyla, farklı düşüncelerin zenginliğiyle el ele, kolkola geleceğe bakacağız.. Özellikle son günlerde görüldüğü gibi  bu defa da EVETÇİLER / HAYIRCILAR şeklinde bölemeyecekler bizi, buna izin vermeyeceğiz; birbirimizin farklı düşüncelerine hoşgörü ve saygıyla bakacağız.. Yine söylüyorum ki bizler BURSA ARENA'yı  "demokrasinin farklı sesleri" sloganıyla bu tür amaçlar için kurduk.. Esas olan ülkemizin ve vatamızın bütünlüğü ise canımız fedadır.." şeklinde konuşmasını sürdürmüştür.

Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni İsmet Yıldırım konuşmasında tiyatronun insan hayatındaki öneminden bahsedip ve Savaş ERTAN'a teşekkür ederek; "tiyatroda insanlar gerçek insan olurlar.. Tiyatroda insanlar hakikati bulurlar, işte gördünüz oyunu.. beğendiniz mi bunu.. beğendiyseniz eğer budur oyunun sonu..  Gazeteniz "BURSA ARENA" kültüre, sanata dün olduğu gibi bundan böyle de daima destek olmaya devam edecektir.." dedi..

Çok kalabalık bir sanatsever kitlesi tarafından izlenen bu tören, sanatçılar ve izleyicilerle birlikte hatıra fotoğrafı çekimleriyle, mutluluk ve neşeli dakikalarla sona erdi.

"BURSA ARENA" olarak, başta ANKARA ERTAN GÖSTERİ MERKEZİ (Sahne Tiyatrosu) sahibi Sayın SAVAŞ ERTAN olmak üzere, tüm Ankara'lı sanatseverlere, akraba, dost ve arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

BURSA ARENA KÜLTÜRE VE SANATA,   DÜN OLDUĞU GİBİ BUNDAN BÖYLE DE DAİMA DESTEK OLMAYA DEVAM EDECEKTİR.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Enver Özbilen 7 yıl önce

Yeşil Bursamızın beyin,kalem,gönül Emekçi çilerinin,ülke sevdalılarının başarılarını yürekten kutluyor,selam,sevgi ve saygılar sunuyorum...

Avatar
Banu Deniz 7 yıl önce

Tebrik ederim. Sanatla çarpan kalplere sevgiyle ☘

Avatar
Nazik Guler Oral 7 yıl önce

Harikasiniz

Avatar
Kamuran 7 yıl önce

Tebrik ederim başarılarınızın artarak devam etmesini temenni ederim artarak devam edeceğinden de şüphem yok

Avatar
Sabiha Gökcen Gültekin 7 yıl önce

Tebrik ederim İsmet bey başarılarının devamını dilerim saygılarımla..

Avatar
Erhan Uysal 7 yıl önce

Tebrik ederim.Başarılarınızın devamını dilerim.

Avatar
Muzaffer Günler 7 yıl önce

Hüsamettin'ciğim, ismet'ciğim başarılı olacağınızı biliyor, bekliyorduk..daha iyilere inşAllah..

Avatar
Bijen Işıksalan 7 yıl önce

Başarılarınızın devamı ile nice yıllar diliyorum.