Gazeteci - Yazar Ali Bektan; "Zarrab ABD oyununun bir parçasıdır"


BURSA ARENA / Haber Merkezi

Gazetemiz köşe yazarlarından Ali Bektan, 17 - 25 Aralık olaylarından da bahsederek; "İstanbul’dan Amerika’ya tatil için giden ama bizce oyunun parçası olan plan gereği Zarrab önce sanık sonra tanık yapıldı. Siz Amerika’nın hedefindesiniz ve tatil için Amerika’ya gideceksiniz. Mantık var mı ? Yok..."  dedi.

Bu haftaki makalesinde yer verdiği bu konuda Bektan, FETÖ'nün darbe girişimi başarısız olunca Türkiye’yi sıkıştırmak için Zarrab'ın daha fazla önem kazandığını söyleyerek; "Bu gün önce sanık sonra da tanık olan Zarrab açıklamaları ile ortalığı karıştırıyor. Zarrab neden önemli ? Çünkü ABD dünya da başka bir ülkeye de ekonomik ambargo uygulamak isterse bu yolla ambargonun delinmesini engelleyecek. Bu yola girenlere de gözdağı veriyor. Yaparsan ben seni yakalar Amerika da yargılarım. Ömrünü hapiste geçirirsin. Ne de olsa dünya Amerika’nın malı.." şeklinde bir irdelemede bulunuyor.

Usta Gazeteci - Yazar Ali BEKTAN'ın bu makalesini kaçırmayın;
Makalenin tamamına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz;


OKU, YORUMLA ve PAYLAŞ ==>
http://www.bursaarena.com.tr/amerika-neden-zarrab-in-pesindeydi-makale,1375.html

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.