Azerbaycan Cumhuriyeti Diaspora Bakanlığı Türkiye Koordinatörü ELVİN ABDURAHMANLI, Bursa Arena E'Gazete Yazarlar Ailesine katıldı.

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Gazetemiz BURSA ARENA, 'Demokrasinin Farklı Sesleri'ni sosyal ve kültürel bir zenginlik olarak bir araya getirmeyi sürdürüyor.  

Bu defa da genç ve değerli bir Uluslararası Siyaset ve Strateji Uzmanı Elvin ABDURAHMANLI ile birlikteyiz.    

Bir süredir özellikle Karabağ Sorunu konusunda önemli haber ve analiz yazılarını yayınladığımız ve yüksek ilgi gören Elvin ABDURAHMANLI, bu haftadan itibaren kendi köşesinde (Türkçe ve İngilizce) 2 dilde sürekli yazmayı sürdürecektir.  

Uzmanlık konuları olan özellikle uluslararası siyaset, devletlerarası strateji gibi konularda yazacak olan Elvin ABDURAHMANLI'ya BURSA ARENA'nın davetini kabul ettiği için teşekkür ediyor; aydınlatıcı ve farkındalık yaratacak düşüncelerini Sevgili Okuyucularımıza da yansıtacak yayınlarında başarılar diliyoruz.

https://www.bursaarena.com.tr/karabag-zaferi-anlasmasi-nin-detayli-icerigi-makale,5172.html

..

ELVİN ABDURAHMANLI KİMDİR

1993 Yılında Azerbaycan Cumhuriyeti Şeki şehrinde doğdu. 2016 yılında Anadolu Üniversitesi Uluslararası ilişkiler bölümünü ve  2019 Yılında İstanbul Aydın Üniversitesi'nde lisans üstü proğramını başarıyla tamamladı. Aynı yıl İstanbul Arel Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünde doktora eğitimine başladı. Siyaset Bilimi, Uluslararası İlişki ve Stratejiler konularında uzmanlık düzeyinde çok sayıda makaleleri yayınlanan Elvin ABDURAHMANLI,  halen Azerbaycan Cumhuriyeti Diaspora Bakanlığı emrinde Türkiye Koordinatörü olarak görev yapmakta ve İstanbul'da yaşamaktadır.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kamuran 3 yıl önce

Hayırlı uğurlu olsun abi

Avatar
Hüsamettin Taşdemir 3 yıl önce

Aramıza hoş geldiniz Elvin Bey. Başarılı paylaşımlar dilerim.

Avatar
Ayla Anar 3 yıl önce

Hayırlı olsun

Avatar
A. Şahiner 3 yıl önce

MaşAllah, MaşAllah.

Avatar
İsmail Tekin 3 yıl önce

Hayırlı olsun. Böyle bir buluşma ve kavuşmaya katkı koyan Bursa Arena Ailesi yöneticilerini kutluyorum. Genç kardeşime hoş geldin diyor ve başarılar dileklerimi iletiyorum...

Avatar
Ali Kaybal 3 yıl önce

Hayırlı olsun, kalemi daim olsun.

Avatar
Elvin ABDURAHMANLI 3 yıl önce

Güzel kelimelerinizden dolayı herkese teşekkür ederim. Saygılarımla: Elvin ABDURAHMANLI

Avatar
Dr. Ayşe 3 yıl önce

Hayırlı olsun. çok sevindim.