Dünyayı Yöneten Küreselci Şeytan Örgütü Amerikan Seçimlerini kazanarak, destekledikleri adayları Joe Biden Başkan yaptı. Yardımcısı Kamal Harris de 'geleceğin ilk Kadın Başkanı' olarak 2024 seçimlerinde başkan seçilecektir. 2016 Seçimlerinde Trump’ın son 10 günde Kilise’nin desteği ile Hillary Clinton’u yüzde 10’luk farkı kapatıp, gelip geçti ve 800 bin oy farkı ile Amerikan Başkanı oldu.

Trump yüksek oy aldı ama onun seçimi kaybetmesi için Pandemi, Çin’deki Wuhan da Biyolojik Silah deneyleri yapan laboratuar'dan sızdırıldı. Ana hedeflerin başında ABD vardı, çünkü çok büyük ticari alışveriş yapılıyordu. Amaç Pandemi ile hem dünya nüfusunu azaltmak hem de Trump’ı zor duruma sokmaktı. Sonuçta ABD Ekonomisi zora girdi. 50 Milyondan fazla işsiz, küçülen ekonomi ve salgında ölen yüzbinlerle kişi ile Trump seçimi kaybetti.

Trump, politikayı bilmeyen başkanlığı döneminde skandalları ile gündem olan biriydi. Taraftarlarını kongre binası önüne çağırdı. Onlar da hızlarını alamadılar ve sarayı bastılar. Bu durumda tek suçlu Trump bulundu. Kongre Sarayına giren adamların içinde küreselci şeytanların adamları da vardı. Boynuzlu Adam bunlardan biridir.

Boynuz, Paganizm'de 'Şeytan'ı simgeler ve bu adam üzerinden zafer mesajı gönderildi.

Trump hakkında 2 defa azil oylaması yapıldı. Trump ise 2024 seçimlerinde yeniden aday olacağını açıkladı. Bundan sonra Trump hakkında "halkı isyana teşvik" suçundan dolayı davalar açılacak, hapse bile yollanabilir.

JOE BİDEN DÖNEMİNDE NELER OLACAK

Joe Biden, seçim vaadi olarak 'halkın ücrtesiz aşılanacağı'nı söyledi. Bu durumda Pandemi azalıp biterse en büyük başarısı olacak. Ekonomi düzelmeye başlayınca, Çin ile yeniden masaya oturup yeniden ekonomik anlaşmalar olacaktır. Çin zaten Rothschild Ailesinin kontrol altında tuttuğu bir ülkedir.

Avrupa ile ilişkiler Trump döneminde bozulmuştu ve yeniden Avrupa Birliği ile ilişkilerin geliştirileceği ve ekonomik İşbirliğinin üst düzeye çıkartılacağı beklenilmekte.

ABD, diğer dünya ülkelerine demokratik olarak reformlar yapmalarını isteyecek ki, yapanlarla ilişkiler geliştirilecek. Yapmayanların bu noktada yardım ettiği bir çok ülkeye yardımı kesebilir.

Türkiye’ye gelince; ABD ile olan ilişkiler Trump döneminde sıkıntılıydı. Joe Biden ise Türkiye’ye sıcak bakmadığını ve Cumhurbaşkanına karşı olduğunu açıkladı. Türkiye'den demokratik reformlar yapmasını isteyecek. Bu noktada Türkiye-Amerikan ilişkilerinin ne olacağı da şimdiden bilinemiyor. Avrupa Birliği de Türkiye’ye karşı Aralık ayında bir takım ambargo kararları alacaktı, bundan vaz geçtiler. Gerekçeleri de ABD Başkanı Joe Biden’ın alacağı kararları beklemek olacak.

Mustafa Kemal Atatürk 1930’lardan şunu söylemişti: 

"Gelecekte Büyük Savaşlar olmayacak, Ekonomi Savaşları Olacak” 

Bizler bu günlerde işte bunu yaşıyoruz.

Joe Biden döneminde başarılı olduğunda, yardımcısı Kamala Harris ise Amerika’nın İlk Başkanı olacak ve Dünyanın Jandarması olan bu ülke, yeniden küreselci şeytanların tamamen elinde olacak. Planlarını da istedikleri şekilde yapabilecekler gibi görünüyor.

NOT: 20 OCAK ÇARŞAMBA AKŞAMI (BU GECE) AKİT TV DE FERİDUN DOĞRAL’IN SUNDUĞU “AÇIK SÖZ” PROGRAMINA KONUK OLACAĞIM. TABİİ Kİ BU KONULARI ANLATACAĞIZ.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.