Bill Gates'ten felaket senaryosu: Onlarca kat kötüsü gelecek!

Microsoft’un kurucusu ABD’li milyarder Bill Gates, dünyanın Kovid-19’dan onlarca kat daha kötü bir salgınla karşı karşıya kalabileceğini söyledi. 28 Ocak 2021 tarihinde Bill Gates, Alman Süddeutsche Zeitung gazetesine demeç verdi. Dünyanın yeni tip koronavirüs (Kovid-19) pandemisinden onlarca kat daha kötü bir salgınla karşı karşıya kalabileceğini öngördü.

Gates, "Şu anki salgın korkunç, ancak bir sonraki salgın onlarca kez daha kötü olabilir" diyerek, dünyanın gelebilecek pandemiye hala hazır durumda olmadığını söyledi. Aynı zamanda modern tıbbın ve bilimin başarılarına dikkat çeken Gates, "Koronavirüs salgını beş yıl önce patlak vermiş olsaydı aşıları bu kadar hızlı geliştirmek pek de mümkün olmazdı" vurgusunu yaptı.

5 Nisan 2015'deki toplantıda Dünya genelinde çıkacak olan bir salgından söz eden ve sahnenin arkasındaki ekranda ise Korona Virüsü’nün resmini gösteren Bill Gates, insanlığın nüfusunu azaltmak için çalışıyor. Dünyayı Yöneten Gizli Örgütlerin taşeronluğunu yapan ve kurduğu vakıf aracılığıyla aşı üreten firmalara da ortak olan Gates, insanlık suçu işlemeye devam ediyor. Onun açıklamalarını izlemek gerektiğini her yerde söylüyorum. Korona'dan daha kötü bir salgını hazırladığını da açıkça ifade ediyor.

1957'de Jason Kardeşler Gizli Örgütü’ne, 2000 yılından itibaren Dünyanın nüfusu artacak bunun azaltılması gerekiyor raporunu dönemin Başkanı Eisenhower’a sunuldu. Nüfus içinde savaşlar ve salgın hastalıklar planlandı. Tarım üzerinden de insanları hasta eden yiyeceklerin üretilmesi de bu planların bir parçasıydı.

Küreselcilerin istediği olay ise İspanyol Gribinin bir benzerinin dünyaya yaşatılmasıdır. 1917'de İspanyol bir doktorun Mısırdan getirdiği hastalık formülü üzerinde çalışırken, enjekte ettiği domuz öldü. Hastalık ona eşine oğluna bulaştı. Öldüler. Onu defnederlerken İspanyol Gribi Avrupa ve Dünyayı vurdu. 1. Dünya Savaşı sürerken 20 Milyondan fazla insan öldü. Dünyada ölenlerin sayısının 50-100 Milyon arasında olduğu tahmin ediliyor. İşte istenen salgın ve ölümler budur.

ABD’li milyarder, daha önce Kovid-19 salgınında yaşananları örnek göstererek bir sonraki salgının engellenmesi için küresel önlemleri ve dev yatırımları içeren bir strateji planı açıklamıştı. Planında bilimin gelişmesi, çok sayıda test ve yeni salgınları haber verecek küresel bir alarm sistemi için milyarlar yatırmanın mantıklı olacağını düşünen Gates, dev bir ilk müdahale kadrosu kurulması gerektiğini de ifade etmişti.

Bu salgın insanlara Tarım ve İlaç Sanayiinin ne kadar önemli olduğunu gösterirken, aşı üreten kurumların da önemli olduğu ortaya çıktı. Grip Mikrobu üzerinde en kolay oynanan bir virüs olurken, Bill Gates bize "Biyolojik Silahlar kullanacağız" demektedir. Dünya Ekonomisini kontrol eden Küreselci Şeytan Örgütlere karşı devletlerin de tepki göstermeleri gerekiyor. Uzun zamandır Bill Gates’in açıklamalarını takip ediyorum. İnsanlığa karşı suç işlemeye devam eden Gates, "Ben Tanrının Rolüne soyundum"  diyorsa, insanlığın yapacak bir şeyi kalmamış demektir. Onun Vakfı 100 Milyar Dolar ile kuruldu. Soros 30 Milyar Dolar ve Warren Buffet ise 37 Milyar Dolar bağışladılar. Acaba Neden bağışladılar? Düşünmek lazım…..

Bugün biz onların köleleri olduk ve kurbanlık koyunlar gibi bekleşiyoruz.

Bundan kurtulmak devletleri yönetenlerin elinde fakat kimseler de bir şey yapmıyor..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.