CORONA SALGINI ÇIKTIĞINDAN BERİ ÜZERİNE VAZİFE OLMADAN AÇIKLAMALAR YAPAN GATES NEDEN TUTUKLANIP YARGILANMIYOR.

DOKTOR DEĞİL, DSÖ’NÜN BAŞINDA DEĞİL, RESMİ GÖREVİ YOK.. AMA DÜNYA İNSANLIĞININ MORALİNİ BOZMAK İÇİN KONUŞUYOR. AŞI VE İLAÇ KONUSUNDA ÇALIŞAN ÜLKELERİ DE BALTALAMAK İÇİN SALGININ BİTİŞİNİN YILLAR SONRA OLACAĞINI DAHİ SÖYLÜYOR.

AŞI İŞİNDE BU ADAM ABD SAĞLIK BAKANI MI? DSÖ BAŞKANI MI? KİMSİN SEN BİLL GATES?.. BU ADAMIN İNSANLIĞA KARŞI İŞLENEN SUÇLARI YARGILAYAN MAHKEMELERDE YARGILANMASI GEREKİYOR.

Uluslararası Ceza Hukukunda İnsanlığa Karşı Suçlar

İnsanlığa karşı suçlar, devletlerin insanlara karşı giriştiği insanlık dışı fiilleri tarif etmek üzere, daha çok II. Dünya Savaşı’ndan sonra hukuk metinlerinde yer alan uluslarası suçlardandır. İnsanlığa karşı işlenen suçlar kavramı, uluslararası hukuk alanına ilk kez 1945 yılında Nürnberg Askeri Ceza Mahkemesi yargılamaları vesilesiyle girmiştir.

İnsanlığa karşı işlenen suçlar, 2002’den beri yürürlükte bulunan Uluslararası Ceza Mahkemesi Statüsü’nün 7. maddesinde ayrıntılı düzenlenmiştir. Türkiye, Statü’ye taraf olmasına rağmen Statü henüz Türkiye açısından yürürlükte değildir. Çünkü, Türkiye Statü’yü imzalamış, fakat iç hukukundaki onay prosedürünü henüz gerçekleştirmemiştir.

Statü’ye göre “herhangi bir sivil nüfusa karşı yaygın veya sistematik bir saldırının parçası olarak işlenen” aşağıdaki fiiller insanlığa karşı işlenen suç olarak kabul edilmektedir:

  • Öldürme (md. 7/1-a);
  • Toplu yok etme (md. 7/1-b);

Öldürme (md. 7/1-a); Kasıtlı olarak ciddi ıstıraplara ya da bedensel veya zihinsel veya fiziksel sağlıkta ciddi hasara neden olan benzer nitelikteki diğer insanlık dışı eylemler (md. 7/1-k).

Bu Üç maddeden dolayı Bill Gates yargılanabilir ve Yargılanmalıdır da. Son açıklamasına bakın yeter..;

""Gates'ten son dakika corona virüs açıklaması:

Bill Gates corona virüsün sona ereceği tarihi duyurdu!..

Microsoft'un kurucusu Bill Gates tarafından yapılan son dakika corona virüs açıklaması tüm dünyayı sarstı! Her geçen gün ile beraber vaka ve ölüm sayısı artarken 'Corona virüsü ne zaman bitecek?' sorusunun yanıtı da merak ediliyor. Bu noktada da çeşitli isimler tarafından peş peşe açıklamalar yapılıyor. Microsoft'un kurucusu Bill Gates, amerikan PBS kanalında açıklamalarda bulunurken corona virüsün sona ereceği tarihi açıkladı. Bill Gates, corona virüsü kâbus olarak nitelendirirken sona ereceği ve hayatın normale döneceği tarihi duyurdu. İşte, son dakika haberinin detayları...

Corona virüsü vaka ve ölüm sayısı her geçen gün giderek artarken gerek sosyal hayat gerekse ülke ekonomileri olumsuz etkileniyor. Bu doğrultuda da, 'Corona virüsü ne zaman sona erecek?' sorusunun yanıtı evlerinde izolasyon sürecinde olan vatandaşlar tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyor. Amerikan PBS kanalında açıklamalarda bulunan Microsoft'un kurucusu Bill Gates, kendisine yöneltilen bu soruyu cevapladı.

CORONA VİRÜSÜ NE ZAMAN SONA ERECEK? TARİH VERDİ VE UYARDI!

Henüz Coronavirüs salgını ortaya çıkmadan önce pandemi tehdidinin ciddiye alınıp hazırlık yapılması çağrısı yapan ve bu yöndeki çalışmalara destek sağlayan Bill Gates, hayatın normale döneceği tarih hakkında bilgi verdi. Gates, corona virüs sonrası hayatın nasıl olacağını anlamak için Çin'in iyi bir örnek olduğunu da dile getirdi.

Microsoft'un kurucusu Bill Gates, Amerikan PBS kanalında açıklamalarda bulundu. Henüz Coronavirüs salgını ortaya çıkmadan önce pandemi tehdidinin ciddiye alınıp hazırlık yapılması çağrısı yapan ve bu yöndeki çalışmalara destek sağlayan Bill Gates, hayatın normale dönmesinin 2021 sonbaharını bulacağını öngördü.

Coronavirüs sonrasında hayatın nasıl olacağını anlamak için Çin'in iyi bir örnek olduğunu dile getiren Gates, "Çin'de insanlar işe geri dönmeye başladı ama maske takmak zorundalar. Sokaktaki insanların vücut sıcaklığı sürekli kontrol ediliyor. Büyük spor etkinlikleri yapmıyorlar. Çocukların hastalığı ne kadar yaydığı önümüzdeki dönemde daha net anlaşılacak" dedi.

Salgına karşı mücadele kapsamıda milyonlarca dolar bağış yapan Bill & Melinda Gates Vakfı Başkanı da olan Bill Gates koronavirüs salgınını çok önceden bildiği iddia edilmişti. Gates, geçtiğimiz günlerde 7 aşı fabrikası birden kuracağını da açıklamıştı..""

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şermin / Frankfurt 4 yıl önce

Haklısınız ve aynı düşünüyorum. bu adam sanki işin keyfinde.. teşekkürler.