Bill Gates, 'aşı yoluyla çip takma' iddialarına yanıt verdi.

1970 Yılında ABD Dışişleri Bakanı Henry Kissinger şu açıklamayı yapmıştı: "Biz gelecekte insanlara cip takıp kontrol edeceğiz”.

1972 yılında sonradan Dışişleri Bakanı olan Brezinski de: "Biz gelecekte insanlara cip takıp onları kontrol edeceğiz" demişti.

Kaç yıl önce ve ne kadar da ilginç değil mi?

Oysa bugün cip takılsa da takılmasa da Dijital Dünya içinde çiplerimiz zaten var. Pandemi çıkınca da aklımıza bu açıklamalar geldi. Bill Gates, Dünyayı Yöneten Ailelerin adamı olduğu için bu çip konusu gündeme geldi ve O da en sonunda Gates yalanlamayı seçti.

Bill Gates 5 Nisan 2015 tarihinde yaptığı bir konuşmada salgın hastalıklardan bahsediyordu. You Tube'de bulunan videoda konuşurken, ekranda Corona Virüsü’nün resmi de vardı. Pandemi Dünyayı kasıp kavururken, dünya medyasında DSÖ Başkanından daha çok görüş bildiren kişinin Bill Gates olduğu nedeniyle, komplo teorilerinin de hedefinde olması normaldir.

Bill Gates, 'aşılar yoluyla çip takılacağı yönündeki' komplo teorilerine ilişkin "Kollara çip takmak bana mantıklı gelmiyor, bunu neden yapmak isteyeyim?" yönündeki sitemini yineledi.

Eski Microsoft CEO'su ve Bill & Melinda Gates Vakfı'nın kurucusu Bill Gates, Twitter hesabından yaptığı soru-cevap etkinliğinde, hakkında sıkça öne sürülen ve "insanlara çip yerleştirildiğine ilişkin' komplo teorilerine bir kez daha yanıt verdi ve bunun kendisine mantıklı gelmediğini ileri sürdü.  

Omicron vakasıyla ilgili de konuşan Gates, yakında bu varyantın 'mevsimsel grip gibi tedavi edilebileceğini' söyledi ve 'en azından gelecek yıl için çok fazla bağışıklık yaratacağını' açıkladı. Ancak uyarılarda da bulunan Gates'e göre, diğer varyantlara göre nispeten daha hafif olsa da, hastaneler, tıbbi bakıma ihtiyaç duyan çok sayıda Omicron vakası ile dolmuş olabilecektir.

Gates ayrıca, 'şimdilik Omicron'dan daha bulaşıcı bir varyantın ortaya çıkmasının olası olmadığını' düşündüğünü söylese de, "Pandemide çok şaşırdık" ifadelerini de kullandı.

ABD'de koronavirüs nedeniyle hastaneye yatışlar bu hafta rekor seviyeye ulaştığı için, hastalar ve sağlık personeli hastaneye kabul edilmeden önce daha uzun bekleme süreleri bildiriyor. Bill Gates, Twitter'dan gelen soruları yanıtladı ve "Bill Gates Kovid-19 aşılarıyla insanlara çip takıyor" söylemine çok şaşırdığını açıkladı.

CİP TAKMA PROJESİ HABERİ ABD’DE ÇIKTI

Bill & Melinda Gates Vakfı tarafından desteklenen evde COVID-19 testi projesinin insanı çipleme amaçlı olduğu ve bu projenin "ABD Gıda ve İlaç Dairesi (FDA) tarafından durdurulduğu" iddia edildi. Paylaşım 600 bine yakın görüntülenme ve 50 bine yakın paylaşım aldı.

Haber içeriğinde “Bill Gates’in insan çipleme projesi durduruldu” başlığıyla Seattle Coronavirus Assesment Network (SCAN) adlı projenin COVID-19 vakalarının evden test edilmesine yönelik çalışmalar yaptığı ve bu projenin Bill Gates ve Melinda Gates’in kurduğu vakıf tarafından desteklendiği belirtilmiş. Bu projenin de ABD Gıda ve İlaç Dairesi (FDA) tarafından durdurulduğu iddia edilmiş. İçerikte projenin ne amaçla uygulayama konduğuna dair iddialar da mevcut.. Bill Gates’in ekonomiyi ayakta tutmak için hangi şirketlerin ve işlerin devam etmesi gerektiğine dair soruya verdiği: "Sonunda, herkesin hastalığı geçirip geçirmediğini, aşı çıktığı zaman da kimin olup olmadığına dair gösteren dijital sertifikalarımız olacak." cevabı etkili olmuş. Ancak bu ifadelerde mikroçip yerleştirilmesine dair bir ima yer almıyor. Reuters, Bill & Melinda Gates Vakfı ile iddiayla ilgili iletişime geçmiş. Verilen cevap ise "Dijital sertifikaya yapılan referans, güvenli ve evde yapılacak testlerle, açık kaynaklı dijital bir platform oluşturma çabalarıyla ilgili.." şeklinde.  Dijital sertifika, evde yapılacak testler, açık kaynaklı dijital platform..  Siz ne anlıyorsunuz bilemem fakat çip olsa da olmasa da, bunların her biri nihayetinde toplu insan yönetimi ve denetimi hedefli çalışmalar değil mi?  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.