Bugünlerde gazetelerde 800 Yıl önce bir Hahamın yazdığı kehanetler konuşuluyor. Bu kehanetlerde "Pandemi biterken yeni bir Dünya Savaşı’nın çıkacağı"ndan bahsediliyor.

Öncelikle 13. yüzyılda bunu bilmek kolay değildir. Bu kehanetin kaynağının büyük ihtimalle Muhiddin Arabi’nin yazdığı kitaplar olduğunu söyleyebiliriz. Çünkü Muhiddin Arabi 1240 yılında Şam'da vefat ediyor. Tasavvuf’da Vahdeti Vücut ekolünü sunan bir alimdir. Bu nokta da Haham gibi Nostradamus da Onun kehanetlerini alıp kendi kitabını yazmıştır. Ancak bu kehanetin çıkması mümkün görünmüyor. Ortadoğu'da çıkacak bir savaşta İsrail ve İran Nükleer silah kullanabilirlerse de bunun içinde füzeleri ilk ateşleyen ülkenin kararı rol oynar.

Kehanetlere göre, Kabala'da yenidünya düzenini kurmak için son zaferle işgal edileceği anlatılan Edom, bugünkü Anadolu toprakları... Çünkü ilk çağlarda Anadolu'nun ismi Edom'dur. Yahudilerin Vaat Edilen Toprakları Nil’den Fırat’a kadar olan bölgedir. Edom da bunu adıdır. Ahit Sandığı'nın Türkiye'nin Güneydoğusu ile Hatay'da olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

Musa'nın pirinç asasının arandığı ülkeler, Türkiye, İran, Irak, Sudi Arabistan, Suriye ve Mısır... Bazı kaynaklar Musa'nın kırık asasının Nuh'un gemisinin karaya oturduğu iki adreste yani Cudi Dağı ve civarı ile Ağrı Dağı ve çevresinde olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.

Yine II. Nebukadnezzar'ın heykelinin altın başının arandığı ülkeler, Musa'nın parçalanan asası gibi Türkiye, İran, Irak, Sudi Arabistan, Suriye ve Mısır. Sadece kehanetler ve kehanetlerin gerçekleşmesi için bulunmaya çalışılan objelerin arandığı ülkelerin pozisyonu bile bize Büyük Ortadoğu Projesi'nin perde arkasını anlatmaya yetiyor aslında. Siyonist işbirlikçilerince hazırlanan bir dinsel operasyon, dinsel bir işgal planı söz konusudur. Bu haberlerde ki amaçlar da Anadolu için yapılan planların seslendirilmesidir.

800 yıllık kehanet gerçek çıkıyor! Salgın, ABD-İran çatışması, felaketler...

800 yıllık bir metinde, dünyada şu an yaşanan felaketlerin anlatıldığının keşfedilmesi okuyanları şoka soktu. Koronavirüs salgınından, ABD-İran çatışmasına kadar şu an yaşanılan olayları öngören yazıda, bundan sonra nelerin olacağına dair de öngörüler bulunuyor. Antik bir metinde ortaya çıkan kehanet, tüm dünyayı şaşkına çevirdi. Adeta nokta atışı yapan metindeki ifadeler günümüzde yaşananları ve yaşanacakları bir bir anlatıyor.

Kadim bir metin, ABD'nin İran ve Suudi Arabistan'ı içeren bir çatışmanın içine çekileceğini ve savaşın "dünyaya büyük bir çekişme ve karanlık" getireceğini söylüyor.

800 yıllık bir kehanet, "ABD'nin koronavirüs salgını sona ermeden önce İran ile savaşa gireceğini" öngörüyor. Kaynak, kutsal kitap Tevrat'ta bir kodu ortaya çıkarmak için kullanılan titiz yöntemlere dayanıyor.

Kehanet, salgının Amerika Birleşik Devletleri'nin de dahil olduğu küresel bir çatışmanın sona ermesinden bir ay önce, Suudi Arabistan ve İran arasında şiddetli çatışmalar arasında patlak vereceğini; ayrıca savaşın "dünyaya büyük çekişme ve karanlık getireceğini" de iddia ediyor

Kehanet, Yalkut Shimoni'nin 13. yüzyılda bir araya getirildiğine inanılan İncil üzerine Yahudi yorumlarının bir derlemesi olan Yalkut Shimoni'nin bir bölümüne dayanan ve 1939'da yayınlanan bir kitap olan Yalkut Yishayau' da ortaya çıkıyor.

Metinde şu ifadeler yer alıyor: "Haham İzakak şöyle dedi: 'Mesih'in ortaya çıkacağı yıl, ulusların tüm liderleri birbirlerini kışkırtacaklar. "Pers kralı Arabistan kralını kışkırtacak ve Arabistan kralı onlardan tavsiye almak için Edom'a gidecek. "Ve Pers kralı tüm dünyayı yok edecek ve dünyanın tüm ulusları titreyecek, panikleyecek ve doğum yaparken olduğu gibi yüzlerinde kasılmalar hissedecek.

İsrail titreyecek, paniğe kapılacak ve şunu soracak 'Nereye gideceğiz?'

"Ve (Tanrı) onlara şunu salık buyuracak , 'Çocuklarım, korkmayın çünkü yaptığım her şeyi sizin için yaptım. Neden korkuyorsunuz? Korkmayın. Kefaret için zaman geldi"

Pers, günümüz İran'ıdır. Eski Edom krallığı da bazen ABD veya genel olarak Batı kültürüne atıfta bulunmak için kullanılır. Kehanet, Suudi Arabistan'ın ABD'yi İran ile çatışmasına çekmek için çok çaba sarf edeceğini öngörüyor. İbranice yazılan metni deşifre eden bir blog, "(İran ile Suudi Arabistan arasındaki savaşın) koronavirüs 'vebası' sona ermeden önce gerçekleşeceğini gösteriyor" dedi.

Edom Anadolu için kullanılan terimdir. Amerika o yıllarda daha keşfedilmedi. Mesih inancı ise MÖ 587 de Nabukadnezar Kudüs’ ve Tapınak’ı yakıp yıktıktan sonra 100 binden fazla Yahudiyi Babil’e sürgüne götürdü. Yahudi ırkının Babil'de kaybolmaması için Hahamlar kendilerini Zekeriya Peygamber soyundan gelecek olan bir “Mesih”in kurtaracağını söylediler. Uzun yıllar sürgünde yaşayan Yahudileri, Pers’ler Babil’ i alınca kurtardılar. Bugün ise İran ile sürtüşüyorlar.

Sonuç olarak: Bu 800 Yıllık Kehanetleri dikkate almaya gerek yoktur. Ortadoğu'daki gücü nedeniyle İsrail’e bir şey olmaz…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.