Gizem Araştırmaları konusunda uzman olup ve 1979 yılından bu yana geniş bir arşivi bulunan bir yazar olarak “Nostradamus’un Ortadoğu kehanetlerinin çıkmaya başladığını” açıklıyorum.

1555 yılında yazdığı Centerius (Yüzyıllar) adlı kitabında gelecek ile ilgili bir çok kehaneti yazan Michel Nostradamus’ un Büyük Yüzyıl adını verdiği 21’ ci yüzyılda Ortadoğu ile ilgili kehanetleri Tunus’ta başlayan isyan dalgalarının tüm diğer İslam Ülkelerine yayılacağını bildirmişti. İslamiyet’in yükselen bir değer olduğunu söyleyen ve Hıristiyanları uyaran Nostradamus’un Ortadoğu kehanetleri ise şöyle sıralanıyor:

“Şafak Vakti horozların ikinci ötüşünde,

Tunuslular, Faslılar ve Bougeliler,

Morokko Krallığı Araplarca ele geçirilir,

Dua usulünün bin altı yüz yedinci yılı”

Bu dörtlükte Nostradamus kesin bir tarihle Müslüman Ülkelerindeki darbeleri bildiriyor. Tunus ve Cezayir’ in yardımıyla Fas’ta gerçekleştirilecek iktidar değişimlerinden bahsediyor. Kehanetteki tarih ise araştırmacıları şaşırtmıştır. Çünkü dörtlükte bahsedilen “Dua Usulleri” Hıristiyanları’nkini mi yoksa Müslümanlar’ınkini mi kastetmekteydi. Hıristiyanlar arasındaki cemaatlerde okunacak dualar M. S. 381 ‘de kabul edilmiştir. Bu iki tarih toplandığında ise rakam 1988 olmaktadır. Bu tarih geçtiğine göre Müslümanların dua usullerini kabul ettikleri tarihle 1607’ yi toplamak ve beklemek gerekiyor. Ancak Hıristiyanların dua usullerinin kabul edildiği tarihin tartışmalı olduğunu da hatırlatmak isterim.

ARAP- İSRAİL ANTLAŞMASI

Meyve vermeyen kıraç Sinagog

İnançsızlar arasına kabul edilir

Babil’in zulmedilen kızı üzgün ve kederli,

Kanatları kesilmiş.

Babil’ in zulmedilen kızı İsrail dir. Çünkü Babil Kralı Nabukadnezar Kudüs’e girerek Yahudi Devletini yıkmıştır. Süleyman’ ın Tapınağı da yerle bir edilirken, Yahudiler Babil’e sürgüne götürülmüşlerdir. Yıllarca orada köle olarak yaşayan Yahudileri Babil’ e saldıran ve istila eden Persler kurtarmıştır. Yeniden Kudüs’e dönmüşlerdir ama arkasından Romalıların egemenliği altına girmişlerdir.

Bu İslami hareketlerden sonra Arap Ülkelerinde iktidarlar değiştikten sonra İsrail’i sıkıştırıp bir antlaşmaya zorlamak olabilir. İsrailliler Araplara topraklarla birlikte özerklik vereceklerdir. ABD’ nin Mısır’daki olayları izlemesi ve Hüsnü Mübarek’in Devlet Başkanlığını bırakmasını istemesi, ardından daha demokratik bir hükümetin kurulmasını, reformların yapılmasının istemesinin altında yatan tek neden İsrail’in Güvenliğidir.

Sinagog’ un kıraç olarak anılması İsrailliler’in Musa’nın gerçek öğretisinden uzaklaşmalarını ifade eder.

AKDENİZ BÖLGESİNDE SAVAŞ

Denizlerin dini, Adaluncatif’in oğlunun

Tarikatına karşı kazanacak:

İnatçı, acınası tarikat

Aleph ve Aleph’in yaraladığı ikiliden korkacak.

Nostradamus Akdeniz Savaşını zor bir üslupla açıklamıştır. İlk satırda “denizler” kelimesi Latince Ponti ile Fransızcadaki Pontife yani Papa kelimesi arasındaki benzerliğe dikkat çekiyor. Böylelikle "Denizlerin Dini” ile Papalığı yani Hıristiyanlığı simge olarak ortaya koyuyor.

Ünlü kahine göre Akdeniz Savaşı Batılılar ile Birleşen Arap Ülkeleri arasında olacaktır. “Adoluncatif’in oğluna karşı savaşacaklardır”. Cümlesinde geçen sözcüğü Ay’ın Halifesi’nin Fransızca anlamı (a de lune calif)’ in şifrelenmiş şeklidir. O halde acınası tarikat şeriatçı İslam olabilir. Bu noktada Nostradamus’ un Yahudi bir ailede doğduğunu ve Engizisyon korkusu yüzünden ailenin Hıristiyan olduğunu biliyoruz. Nostradamus aynı zamanda İslam’ı sevmeyen bir kişidir ve kehanetlerinde 21‘ci yüzyılda İslam’ın güçleneceğini gördüğü için gelecek nesilleri uyarmak için yazılar yazmıştır.

“Aleph” semitik bir isimdir ve Arap isimleri genellikle A ile başladığı için iki Aleph, Akdeniz Savaşın’ da Müslümanlara karşı birleşecek olan iki kiliseyi belirtmektedir. Bu iki kilisenin bazı araştırmacılara göre Katolik ve Ortodoks Kiliseleri olduğu yönündedir. Avrupa da Protestan Kiliseleri ve Protestan Hıristiyan Ortodokslardan daha fazladır. İki Aleph bizce Katolik ve Protestan Kiliseleridir. Bu savaşın kanlı olacağı ve Hıristiyan- Müslüman mücadelesine son verileceğini anlatmaya çalışıyor.

Nostradamus bir noktaya dikkat çekiyor, bu savaşı simgesel olarak anlatırken, Akdeniz’e kıyısı olan İslam Ülkelerindeki devrimleri de bildirmiş oluyor. Modern Dünyayı tehdit eden Şeriatçı Terör Örgütlerini de simgeliyor. Üzerinde uzun uzun çalışılması gereken bir kehanet olma özelliğini bulunuyor.

Nostradamus gelecekte kendi değerinin çok fazla artacağını,21’ci yüzyılda ise insanların düşüncelerinin gelişeceğini ve yetenekli insanların sayısının artacağını bildiriyor.

Nostradamus İslam Ülkelerindeki olayları bildirirken, Hıristiyanları da uyarmaktan geri kalmıyor. Onun kehanetleri Batı Ülkelerinin yanısıra, Papalık’ ta, Amerika da ve İsrail de ciddi bir şekilde araştırılıyor. Türkiye de ise bir grup Gizem Araştırmacısı Yazar tarafından yapılıyor.

Nostradamus’un 1240 yılında vefat eden İslam Alimi Muhiddin Arabi’nin gelecekteki olayları bildirdiği kehanetlerinin yazılı olduğu kitapları çözerek kendi kitabını yazdı. Bunu ilk defa araştırıp 1999 yılından bu yana kitaplarımda yazıyorum. Katıldığım TV Programlarında da söylüyorum. Nostradamus 1555‘te kitabı “Yüzyılları” yazmıştır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.