NATO ve  Rusya Türkiye ile Nerede Savaşacak?!

NATO Türkiye ile  Amik Ovasında Savaşacak!

Amik ovasında yapılacağına inanılan  melhemi-i Kübra savaşında NATO Türkiye'ye karşı savaşacak!

1990’lı yıllarda Cumhuriyet Gazetesi manşetten Korgeneral Cemal Madanoğlu'na atfen duyurduğu haberde; NATO SSCB’den ve başka yerlerden gelecek saldırılara karşı "TÜRKİYEYİ AMİK OVASINDAN İTİBAREN KORUYACAK" iddiasında bulundu. Bu şu demek! Türkiye işgal edilecek ve NATO seyredecek!

Bu iddia dönemin Cumhurbaşkanı Kenan Evren'e soruldu. Evren, Korgeneral Cemal Madanoğlu'nun iddialarını doğruladı! 

Yani Rusya Türkiye'yi işgal ederse NATO Amik Ovasında karşılık verecekti!?

Peki Amik Ovası neresi?
Amik ovası HATAY OVASIdır.
(TÜRKİYE DÜŞMANLARININ HAYALİNİ DÜŞLEDİKLERİ HARİTA BU)
Yani Rusya ya da her kimse Türkiye'yi işgal eden NATO Amik Ovasına kadar müdahale etmeyecek YANİ TÜRKİYE KARADENİZE KADAR İŞGAL EDİLECEK ondan sonra NATO TÜRKİYE'YE YARDIM EDECEK! Miş!
Yardım etmeyi bırakın Türkiye'ye karşı savaşacak! Bunların inancı bu.
Böyle şey olur mu!? dediğinizi duyar gibiyim(!)
İddia Korgeneralden, iddiayı doğrulamak dönemin cumhurbaşkanından.

Bu günlerde NATO Türkiye için ne anlama gelir!?

Tanrıyı Kıyamete Zorlamak yazılarımı lütfen hatırlayın. Okumadıysanız hemen okuyun.
Amik Ovasının Müslümanlar Yahudiler ve Hristiyanlar için taşıdığı anlama kısaca temas etmek isterim.

AMİK OVASININ KIYAMET SENARYOLARINDA ÇOK ÖNEMLİ YERİ VARDIR.

Yahudi inancına göre; Hz İsa'nın askerleri kâfirlerin (Müslümanların) askerleri ile burada karşılaşacaklar. Öyle inanıyorlar. 

İran kökenli mehdi inancına göre de MEHDİNin ASKERLERİ AMİK OVASINDA Kâfirlerle (Yahudiler, Hristiyanlar-Evanjelist) başlarında MEHDİ  olduğu halde savaşacaklar. Mehdi'nin askerleri SİYAH SARIK,

SİYAH CÜBBE GİYİNECEKLER!

Şimdi hatırlayın Hizbullah nasıl bir kıyafet giyinir! Irak ve Suriye'de Deaş ve diğer savaşanların genellikle kıyafeti nasıl!

Hemen bütün dinlerde "Mehdi" ye yüklenen fonksiyon isimleri değişik olsa da aynıdır. İslam inancında Mehdi’nin varlığı konusu ayrı bir konu, bu konuda İslam alimleri konuşmalı.

Hindular, Budistler ve diğer ilahi dinler ya da her neye inanılıyorsa bir İsa veya Mehdi inancına benzer inançlar hakimdir.

Yani bunun anlamı hangi dine mensup olurlarsa olsunlar dindar insanlar işin içinden çıkamayınca zor durumda kaldıklarında işi "Mehdiye" havale ederler.
Mehdi vardır veya yoktur başka bir mesele ancak bir Müslüman olarak bilirim ki insan bizzat kendisi sorumludur! Mehdi varsa gelecekse o kendi işini yapacak! Senin işini yapmayacak, senin sorumluluğunu almayacak!

Gelelim tekrar Yahudilerin Arz-ı mev-ud inancına ve Evanjelistlerin Hz İsa'nın askeri olmak inancına;
Evanjelistler Mezopotamya’da (Ortadoğu)Yahudiler ile Müslümanların savaşacağına ve Müslümanları yeneceğine, Hz İsa'nın dünyaya hakim olacağına inanan ve bu inançlarını gerçekleştirmek için kendilerince "Tanrıyı kıyamete zorlamak" anlamına gelecek

KIŞKIRTMA VE SALDIRILAR DÜZENLİYORLAR!

Evanjelistlerin ABD’de yetmiş hatta seksen milyon nüfusa sahip olduklarını dünyada ise 500 milyon civarında olduklarını yazmıştım. ABD başkanlarının buna iman ettiklerini bunu da açıkça kendi ağızlarından ifadelerini yazmıştım.

BM neyimiz ise NATO da odur.

BM bilindiği gibi dünyanın diğer devletleri bir yana 5’li çete bir yana! Dünyayı dizayn eden dünyaya tahakküm eden esasen birbirlerinden farkı olmayanlar zaman zaman çatışsalar da kendileri dışındaki ülkeleri domine ederler. Şimdiye kadar böyle oldu.

Ülkeleri ABD, Rusya ve Çinle, Rusya ise ABD ile korkutmaya devam ederler ya bizimlesiniz ya da… tehdidini sürekli tekrarladıkları gibi fiili olarak da zaman zaman gösterirler. UKRAYNA’da olduğu gibi!

Ukrayna konusunda BM’de karar alamadıkları, alınan kararı Rusya'nın veto edeceği için bu defa NATO’yu devreye soktular. Beyin ölümü gerçekleşti dedikleri NATO’yu yeniden hayata geçirdiler. Üye ülkelere "  bakın nekadar önemliyiz" demeye getirdiler.

NATO sonuç itibarı ile BM’den karar alamadıkları durumlarda Avrupa ve ABD’nin hep birlikte ülkelere çullanmak için kullandıkları kuruluştur. Suriye'de, Libya'da ve her yerde gördüğümüz gibi.

Hayırlayacaksınız Türkiye Suriye’de askeri harekat yaptığında NATO Malatya’daki kısa menzilli patriotları geri çekti ve gerekirse destekleriz falan dediler!

NATO şerrinden emin olmak için içinde asla sırtımızı dönemeyeceğimiz bir kurumdur.
Onun için de; Rusya'ya karşı kendimizi korumak için nasıl Avrupa menşeli silahlarımız varsa Nato’ya karşı da S400 gibi savunma silahlarına ihtiyacımız var! Daha doğrusu kendi silah ve savunma sanayimiz hepsinden üstün olmalıdır.

Şimdi sıkı durun daha bitmedi!

Şimdi gelelim NATO'nun Türkiye savunmasına!

Bizler ne ABD ne Rusya ve ne de Çin’in son tahlilde Türkiye'nin sırtını dayayacağı ülkeler olmadığını biliyoruz. Ayrıca Komünist Çin'in Doğu Türkistan’da Müslüman Türk halkına yaptığı soykırım ve zulümleri görmezden gelmemiz asla söz konusu olamaz. Ayrıca her üç devletin de müşterek yanlarının emperyalist, sömürgeci, soykırımcı olmalarıdır.

Onun için Türkiye’nin kendisi her bakımdan güçlü ve birlik beraberlik içinde olmalıdır. Bu mecburiyet hem kendi hayatiyetini, varlığını sürdürmesinin hem de kendisinden umutlanan mazlum milletlerin varlıkları buna bağlıdır.

Unutmayınız ki batı ve medeniyet denilen şey Merhum Akif'in ifadesi ile "tek dişi kalmış canavar"dır.

NATO, BM, ABD, AB, Rusya ve Çin hiçbir şeyimiz değildir! İlişkilerimiz zararlarından emin olmak içindir.

Allah şerlerinden korusun. 
Gölge etmesinler başka ihsan istemez!

Çözüm ise; Türkiye'nin önderliğinde İslam Türk savunma işbirliği teşkilatı ve sosyal ekonomik kültürel işbirliği teşkilatımızı kurmak, savunma ve silah sanayiinde ileri ülkeler seviyesini geçmektedir.

"İstersen sulh-u Salah hazır ol cenge"!

Kalın sağlıcakla
Vesselam..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.