Sayın Cumhurbaşkanı ne demek istedi?

Dünyayı Robotlarla paylaşacağız! Kim galip gelecek?

Zihinsel savaş devam ediyor.

12 Eylül Askeri Müdahalesi öncesi olduğu gibi toplumlar hedeflerine uygun olarak hazırlanır ve toplumu hazırlayanların yapmak istediklerini toplum dillendirir. 12 Eylül Müdahalesi öncesi "Asker müdahale için neyi bekliyor günlük olarak 20 ila 30 gencin sağ sol çatışması denilerek birbirlerini öldürmelerini ne zaman durduracak! Asker hemen müdahale etmeli" dedirtilir. Artık işlem tamamdır istenilen toplumsal hazırlık yapılmıştır ve müdahalenin önünde halk engeli kalkmış müdahale tereyağından kıl çeker gibi  gerçekleşmiştir.

Covid 19 salgınında maske takma işinin takibinin vatandaşlara bizzat yaptırıldığı gibi!

Şimdi ise toplum, hırsızlık gasp kadın cinayetleri kavga gibi saldırılarda adalet kurumlarınca suçluların serbest bırakılması gibi sosyal olaylara yön vermekte. Mesela marketlerde ürünlerin sıvı yağ da olduğu gibi var olduğu halde ürün yok algısı oluşturarak fiyat istikrarsızlığına sebebiyet verilmesinin önüne geçilememesi gibi asayiş konularında devletin yetersiz kaldığı gibi algılar başarılı bir şekilde yürütülüyor!

Medya; yazılı, sözlü ve sanal medya başarılı olarak algı çalışmalarını yürütüyor.

Peki bütün bunlar ne için ve sonuç nereye varacak?

Zihinlere "suçlu insan" algısı kazınılıyor.

Tüm bunlara çözüm olarak da vatandaşın ÇİP ile takip edilerek bir insanın 24 saati gözetim ve denetim altında tutulması sunulacaktır. Vatandaşlar bunun gerekli olduğuna zaman içinde inandırılacaktır.

Küresel boyutta olduğunu düşündüğümüzde ise karşımıza şöyle bir yaşam tarzı dayatılacak. Daha önce "Dünya Polis Devleti" kuruluyor diye yazmıştım. Sürecin hızlandırıldığı görülmektedir.

Devlete güven yok! Adalete güven yok! Algı yaratılarak "o halde dijital hukukla mesele çözülsün. Yapay zeka hukuku geçerli olsun." düşüncesine getiriliyor. Böylelikle New York'taki George trafik suçu işlemişse veya Kahire'de, Şam'da, İstanbul'da bir vatandaş bir suç işlemişse yapay zeka hakkında hukuki kararı verecek bu verilen karar dünyanın neresinde olursa olsun bilinecek ve gereği yapılacak!
Olmaz canım öyle şey der gibisiniz.

Trafik cezaları arkanızdan gelmiyor mu? Kameralar çekim yapıp otomatik olarak yapay zeka ile ceza kesilmiyor mu?

Bu sistem hali hazırda bütün yönleri ile Doğu Türkistan'da Çin tarafından uygulanmaktadır. Çin Komünist sisteminde suç sayılan bir davranış anında cezalandırılıyor, suçlu kabul edilen şahıs herhangi bir yerde yolda yürürken yapay zeka polisi uyarıyor ve vatandaş tutuklanıyor! Mal varlığına el konuluyor.

Dünya geneline yayılması halinde dünyanın suç saydığı bir davranışta bulunan şahıs yapay zeka tarafından dünyanın neresinde olursa olsun suçlu kabul edilecek!

Yapay zeka tarafından kontrole alınan şahıs seyahat edemeyecek, alışveriş yapamayacak, kredi kartı kullanamayacak, vatandaşlık haklarından yararlanamayacak. Hastalanması halinde hastaneye gidemeyecek!

Mesela LGBT (EŞCİNSEL) "yeni dünya düzeninde" dünya hukukunda suç olması bir yana hak olarak görülecek ve LGBT gibi yaşam tarzı hakkında bırakın müdahaleyi aleyhinde yazmak ya da konuşmak da suç olacak. Çünkü yapa zeka devreye girip sizi yazdıklarınızdan, söylediklerinizden dolayı yargılayacak ve cezalandıracaksınız.

Bunun anlamı ise; "Robotlaşmış insan!" Aile, kadın ve erkeğin olmadığı, kadının kadınla, erkeğin erkekle yaşamasının teşvik edildiği ruhsuz, inançsız, gayesiz hayat süren robotlaştırılmış insan yaratmaya gidiyor dünyamız.

Bununla kalsa razı olun! Tamamen mekanik Robotik İnsanlar dünyayı işgal edecek!

Biz görmeyiz demeyin, önümüzdeki 10 belki 20 yıl içinde olacak bütün bunlar.

Kim bilir belki bir robot ya da robotlaşmış bir insan dünyaya yapılanlara, insanlara yapılanlara dayanamayıp KIYAMETİN fitilini ateşleyecektir. Kim bilir!?

Peki Türkiye bu işin neresinde ve Cumhurbaşkanımız ne demek istedi.
Cumhurbaşkanı diyeceklerini dedi, hedefi açıkladı! 

Dünya Dijital Yapay Hukuk Düzenine Geçiyor!!!...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Metaverse etkinliğinde yaptığı konuşmada, "Ülkelerin tamamının uzlaşmayla kabul edip, arkasında duracağı bir dijital hukuk düzeni kurulmadan sorunların çözümü mümkün değildir." dedi.

Sayın Erdoğan, ATO Congresium'da "Forum Metaverse" etkinliğinde konuştu. 5 nesilde dünyanın yaşadığı değişimin büyük olduğunu vurgulayan Erdoğan, Metaverse ve benzerlerinin gelecek nesillerin hayat biçimlerinin bir parçası olacağını söyledi. 

Türkiye yeni dünya düzeni kurulurken TEKNOLOJİK OLARAK GERİ KALMASI sonuç olarak edilgen GÜDÜLEN olmakla karşı karşıya kalacaktır. 

Teknolojide dünyanın önünde olmalı. Olmalı ki edilgen ve GÜDÜLEN olmasın. Yeni dünya kurulurken

Türkiye'nin de söyleyecek sözü olsun.

Yeni dünya düzeni kurulurken!!!... 

İyi seyirler!!!...

Kalın sağlıcakla 

Vesselam..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.