DEP eş Başkanı Bakırhan’ın söylediği aşağıdaki,

Kürtlerin, Alevilerin eşit yurttaşlık hakkı anayasal güvence altına alınsın.."

bu ifade mi?

YOKSA?

Dile getirmeye cesaret edemediği

Toprağınızın yarıya yakınını istediğimiz tam bağımsız KÜRT DEVLETİ” mi?

ESAS SÖYLENMEK istenen..

Tabii ki ikincisi.. Bazılarının kursağında yıllarca beslenen..

Nedir bu AKIL tutulması?

Yüz yıllardır KOPUP AYRILMA HİSTERİSİ..

DİYAP AĞA gibi Kürt asil soyluları, bu vatanı kahpe çizmeleriyle çiğneyen güçleri kovalayan ATATÜRK ve Silah arkadaşlarının saflarında yer almadı mı?

Siz de onların asil torunlarısınız..

Bu değerli Kürt liderler, o zamanki Kürtleri ve yabancı unsurları Cumhuriyete sadık kadrolara karşı kışkırtan Kolkhan, Mc Donalt, Hiyd, Brotr, Ric gibi ajanlara metelik vermeden bu ülkenin kurtuluşu için hizmet verdiler..

Siz de evlatlarınızı ölüme yollayan bugünkü bir avuç ayrılıkçıya metelik ve fırsat vermeyin.

Bugünün DEP eş başkanı ise, yukarıdaki sözü ile aynı yurtta eşit hakların olmadığı yalan ve kirli suçlamasını yapmakla kamuoyumuzu üzdü.

TÜRKİYE dış düşmanlarının kışkırtıp körüklediği bir kısım satılmışların ağızlarına kara sakız gibi yapıştırdığı “KÜRDİSTAN” hayali ve söylemleri de her gün kamu oyumuzu incitiyor..

HELE HELE bu istek, toprağımızın bölünüp çalınmasına dayalı olunca Şehitlerimiz kahroluyor..

250-300 gram bazı beyinlerin ürettiği etnik öfke ve düşmanlıklar bir ülkenin şiddetli karın ağrısı değil, başının en büyük belası..

Nedir Aziz kardeşim bu parçalanma ve bölünme tutku ve isteği?

Bu Aziz Anadolu’da 22 küsur adet kurulup yaşanmış hâkimiyetler, toprak üstü ve altı eserler emanet edilmiş sizlere, bizlere ve gelecek tüm sonraki nesillere..

Kimin kimden gırtlağına sarılıp alacağı olabilir ki?

Oysa 100 küsur yıl önce milyonlarca km kare toprağımızı çalan devletler sizin ve bu asil ülke evlatlarının kahramanlıkları sayesinde kurtarmadı mı saksı büyüklüğünde kalan vatanımızı?

Sayısız kültür varlıklarının harmanlandığı bu bir avuç toprak, bırakın birbirimizi öldürmenin, ağız dalaşının ARENASI bile olmamalıdır..

Evrensel insanlık ve tarihi ortak inanç sistemimizin gereği ve değeri bu değil mi?

Kürt kardeşlerimiz,

Dikkat edelim, dışımızdaki kurtların ve içimizdeki hain çakalların kışkırtmalarına,

Hepimiz, çok renkli bu AZİZ VATAN’ın evladı olarak, dış güçlerce dağıtılmak, koparılmak istenen ŞÜHEDA toprağımızda, BARIŞ ve HUZUR içinde yaşayalım.. Düşünce farklılıklarımızı birer kültürel zenginlik olarak görelim, içselleştirelim.

Kürdü, Alevisi, Lazı, Gürcüsü, Arnavudu, Boşnağı, Çerkez’i, Yörüğü, Ermenisi, Hıristiyanı... Say sayabildiğin kadar farklı renkler ama özdeş kültür AZİZ YURTTAŞ’larının kenetlenmişliğiyle..

ARKALARINDA KÜRESEL GÜÇLERİN OLDUĞU NETANYAHU GİBİ SİYONİSTLER, HEPİMİZİ HAM YAPAR VE YUTAR SONRA.. HABERİNİZ VE HEPİMİZİN HABERİ OLSUN..

2024 Yılının sizlere, ülkemize ve tüm dünyaya barış, huzur ve kardeşlik getirmesi dileğiyle yeni yılınızı kutlarım.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat Çevik 5 ay önce

Dış güçlerin- malum Devletlerin amacı parçalayıp bölüp kendilerinin kuklası yapmaktır. Vesselam.