Türk müzisyen Ozan Dayı müziğiyle Ukrayna Silahlı Kuvvetlerine destek oluyor

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Türk müzisyen Ozan Dayı, Ukrayna’ya destek olmak amacıyla sesini, müziğiyle duyurmaya devam ediyor. Müzisyen Ozan Dayı, 5 Nisan 2022’de çıkardığı şarkısı hakkında Kırım Haber Ajansı (QHA) ile konuştu. Dayı, sözlerini yazdığı “Ukrayna Silahlı Kuvvetlerinden Bir Askere Mektup” şarkısının gelirini, Ukrayna Silahlı Kuvvetlerine bağışlayacağını kaydetti.

Rusya, Ukrayna’ya karşı başlattığı işgal girişimini her geçen gün vahşice boyutlara taşıyarak aralıksız sürdürüyor. Pek çok ülke, Rusya’nın açtığı bu haksız savaş karşısında işgalci ülkeye yaptırım uyguluyor. Öte yandan pek çok kişi de, Ukrayna’ya desteklerini çeşitli alanlarda göstermeye devam ediyor. Ukrayna, mücadelesini soluksuz devam ettirirken Rus kayıpları da gözden kaçmıyor. Türk Müzisyen Ozan Dayı da bu noktada Ukrayna Silahlı Kuvvetlerinin söz konusu mücadelesinde hem onlara destek olmak hem de Ukrayna halkına moral vermek için yeni bir şarkı yayınlayarak destek olmayı amaçlıyor.

Türk müzisyen Ozan Dayı, işgalci Rusya’nın saldırılarına maruz kalan Ukrayna için verdiği desteğini müziğiyle tüm dünyaya duyuruyor. Müzisyen Dayı, bu çerçevede son çalışmasına dair Kırım Haber Ajansına (QHA) bilgi verdi. Ukrayna Silahlı Kuvvetlerinin, işgalci Rusya’ya karşı başarılarını göz ardı etmeyen Dayı, askerlerin yanında olduğunu son şarkısıyla bir kez daha gösterdiğini kaydetti. Dayı şarkısında, “Omuzların güçlü, endamlı, biz de güvendeyiz” ifadelerine yer verdi.

OZAN DAYI ŞARKISININ GELİRİNİ UKRAYNA SİLAHLI KUVVETLERİNE BAĞIŞLAYACAK

Ozan Dayı, Ukrayna askerlerine destek olmak amacıyla yazdığı “Ukrayna Silahlı Kuvvetlerinden Bir Askere Mektup” şarkısını 5 Nisan 2022’de Youtube isimli platformda paylaştı. Ayrıca Dayı, Ukraince okuduğu şarkının gelirini Ukrayna Silahlı Kuvvetlerine (ZSU) bağışlayacağını belirtti.

Öte yandan Dayı, sosyal medyada #StandWithUkraine, #SupportUkraine, #SeninleyizUkrayna, #ZaferSeninUkrayna etiketlerini kullanarak müziğini dünyaya duyurmayı amaçlıyor.

“GÜCÜN SENİ YUKARI KALDIRMASINA İZİN VER, AİLENE SAĞ SALİM DÖN”

Müzisyen Dayı’nın söz konusu şarkısında şu sözler yer alıyor:

İyi akşamlar biz Ukraynalıyız, Düşmanlar bizi kıramaz, Sana ne diyeceğim, asker?, Evet, muhtemelen, bekle ve yaşa!, Omuzların güçlü endamlı, Biz de güvendeyiz

Gücün seni yukarı kaldırmasına izin ver, Kazak atalarının kanının gücü, Ruhunu ısıtmasına izin ver, Tüm kardeşlerin duası, anneler.

Ailene sağ salim dön, Her diyarda bir rüyasın, Ve bir kız seni bekliyor, Savaşta görünmez olun”

QHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.