Eşi Nazan, Ercan Kesal'ı anlattı: "Bir kel kafa, üstünde parka"

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Şimdilerde 'Oğlum' dizisinde rol alan Nazan KesalHakan Bilgin’in “Mekânın Sahibine Geldik” programına konuk oldu. Hakkında bilinmeyenleri anlatan usta oyuncu, eşi Ercan Kesal'la tanışma hikayesinden de bahsetti.

Son olarak 'Bir Zamanlar Çukurova' dizisinde rol alan ve şimdilerde 'Oğlum'da izleyici karşısına çıkan Nazan Kesal, meslektaşı Hakan Bilgin'in YouTube'da yayınlanan programına konuk oldu. Kesal, eşi Ercan Kesal ve hayatıyla ilgili merak edilenleri anlattı.

"Çocukken çok asiydim." diyen 52 yaşındaki Nazan Kesal, "Ailemi kışkırtmak hoşuma gidiyordu. Düğünlerde darbuka çalıp, şarkı söylüyordum" ifadelerini kullandı.

"BİR KEL KAFA, ÜSTÜNDE PARKA"
Konservatuarı bitirdikten sonra Diyarbakır Devlet Tiyatrosu'nda çalışan 52 yaşındaki oyuncu, ayrıca eşiyle tanışma hikayelerini de anlattı. 

Milliyet'te yer alan açıklamasına göre Kesal, "Nurettin Öztuca, sürekli Ercan diye birinden bahsediyor. 1.5 ay dinledim, 'Tanıştır bari' dedim. Bir kış günü tanıştırdı; geldi kel bir kafa, üstünde parka! Çıkmaya başladık ama o Sorbonne'a (Paris) gitti, ben Diyarbakır'a. 9-10 yıl uzak ilişki yaşadık, 2005'te evlendik" dedi.

Nazan Kesal eşi Ercan Kesal ile tanışma hikayesini anlattı

"BİR ÖMÜR YETMEZ"
Birkaç ay önce evliliklerinin 16'ıncı yılını kutlayan Kesal çiftinden güzel oyuncu, sosyal medya hesabından eşiyle düğün gününde çekilen fotoğraflarını yayınlamıştı. 

Nazan Kesal eşi Ercan Kesal ile tanışma hikayesini anlattı
 

Gönderisine duygusal bir not düşen Kesal, "Bir ömür yetmez... Ey sevgili; bir ömrüm daha olsaydı yine seni seçerdim! İyi günde, kötü günde, hastalıkta, sağlıkta, sevgiyle, saygıyla, aşkla ve Poyraz'ımla daima..." ifadelerini kullanmıştı.

Paylaşımıyla kısa sürede yoğun ilgi gören Nazan Kesal'ın fotoğraflarına; Arzum Onan, Cansu Tosun, Leyla Selen Uçer, Yeliz Doğramacılar Arman gibi ünlü isimler yorum yapmıştı.

"ERCAN KESAL BABASI İÇİN DOKTOR OLDU" 
Öte yandan geçtiğimiz aylarda samimi açıklamalarda bulunan Nazal Kesal, eşinin babası için doktor olduğunu açıklamıştı. Kesal, "Ercan, önce Siyasal Bilimler Fakültesi'ni kazanmış, sonra Diş Hekimliği Fakültesi'ni kazanmış, çünkü sevmemiş. Babası 'Ben yaşlanınca kim bakacak bana? Doktor ol' demiş. Bir daha girmiş sınava Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni kazanmış. Ama bugün Ercan hepimiz bildiği iyi bir yönetmen, iyi bir oyuncu oldu bence" demişti.

Nazan Kesal eşi Ercan Kesal ile tanışma hikayesini anlattı

Nazan Kesal, oğlu Poyraz'la ilgili de "Basket tutkusu var ama basket ile beraber bir gün oyuncu olabilmenin hayalini kuruyor. Bize yaptığı taklitler karşısında ağzımız açık kalıyor. İnanılmaz komik şeyler anlatıyor. Gözlemci bir çocuk" şeklinde konuşmuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.