Bu videoyu bir milyardan fazla kişi izledi:  Kırım Tatar yönetmen Ahtem Seytablayev’in Warpath oyunu

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Kırım Tatar yönetmen Ahtem Seytablayev’in “Warpath” isimli strateji oyunu için hazırladığı reklam videosunu bir milyardan fazla kişi izledi. Kısa filmin başarısını değerlendiren Seytablayev, “Bu kısa film kaliteli işlerin Ukrayna’da da yapılabildiğini kanıtlıyor” diye vurguladı.

Kırım Tatar yönetmen Ahtem Seytablayev ve ekibinin, “Warpath” isimli strateji oyunu için hazırladığı reklam videosu bir yıl içinde internet ortamında bir milyardan fazla kişi tarafından izlendi. Başından sonuna kadar Ukrayna’da hazırlanan kısa filmin kaliteli işlerin Ukrayna’da yapılabildiğini kanıtladığını vurgulayan Seytablayev, “Ne Sovyet ne de Nazi sembollerinin ya da bu konudaki hikayelerin hayranı değilim. Sonuçta, ekibim ve ben bu videoyu, tamamen farklı anlamlar ve değerler taşıyan bir bilgisayar oyunu için çektik. Vakit bulup videoyu izlerseniz bunu görebilirsiniz.” ifadelerini kullandı.

Sadece You Tube'da 71 milyondan fazla izlenen O Video..;

* QHA

* bursaarena.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.