Semboller ve egzotik yapılar!

Dünya tarihinde özellikle Avrupa’da, Asya’da ve neredeyse her yerde, zaman zaman egzotik girift ve giz barındıran, ilk bakışta da anlamlandırılamayan hatta hayretle karşılanan dini figürlerin de önüne geçen semboller ve ayinler disiplini etrafında etkin olmuşlar ve dünyaya hükmeden yapılar oluşturmuşlardır.

Sakın şöyle sığ bir yaklaşımla “canım artık teknoloji ve haberleşme çağındayız insanlar sembol gibi şeylere inanmaz” demeyin.

Bilakis semboller, ayinler dünyanın yeniden dizaynında daha önce olduğundan daha etkin ve aktif olarak teknolojinin bütün imkanlarını da kullanarak hükümlerini sürdürüyorlar.

Mesela bir Müslümanın çok anlamsız bulacağı sembol ve figürler yeni dünyayı kuranların iman alameti şeklinde anlam kazanırlar.

Örnek olarak Kızıl Komünist Çin bayrağındaki yıldızın orada tesadüfi bir tercihle koyulduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz o gördüğünüz “Beş Şualı Yıldız” Komünizmin MASONLAR tarafından kabulünün nişanesi olarak kullanılmıştır.

Mesela sıkılmış “sol yumruk” bu yumruğu sıkan bizim gariban gayretli solcular kararlılık anlamına kullanırlar oysa; “KIYAMETİN İKİNCİ HAYVANI” anlamında masonik bir semboldür.

Gene birbirinden açık iki parmak zafer işareti olarak kullanılmaktadır. Zafer işareti olarak kullanılan açık iki parmak Hitler’e karşı şeytan perest Alister Crovley bu işareti şeytana karşı koymak olarak piyasaya sürdü ki bu da Masonik bir semboldür.

Gelelim Krala

Kralın ortasında yer alan üçgenin tam tepesinde irice ve çok canlı, “uyanık” cinsinden tek gözün sizi gözlediğini ve zımnen gözüm üzerinizde dediğini hissedersiniz.

Üçgen piramit dörde bölünmüş her katında ayrı ayrı teşkilat barındırmaktadır.

Yukarıdan aşağıya doğru kat’ları tanıyalım

  • Birinci Kat

-Tepedeki gözün anlamı; Lüzifer “mason ilahının gözü” anlamına kullanılır.

  • İkinci Kat; (HİÇ GÖRÜNMEYENLER)

RT: 3 KABBALİST EN ÜST KOMİTE İDARESİ
-13’LER MECLİSİ.
-33’LER MECLİSİ
-300’LER KULÜBÜ EN ÜST YÖNETİMİ OLUŞTURMAKTADIR.

  • Üçüncü Kat; (KISMEN AÇIK BÜYÜK KISMI GİZLİ)

-B’NAİ- B’ RITH— BİLDELBERG ( Ara koordinasyon ve yönetim kademesi)
-BÜYÜK ŞARK LOCASI TEŞKİLATI (Fransız mason locası)
-KOMİNİZM (Komünizm :Rusya locası)
-İSKOÇ LOCASI TEŞKİLATI: 1-33 derece (İngiliz mason locası)
-YORK LOCASI TEŞKİLATI (Alman mason locası)

  • Dördüncü Kat; (Halkın içine giren ve emirleri uygulayanlar)

-ROTARY+LİOS+DİNER+YMCA
-MAVİ LOCALAR -Alt kademeler
-ÖNLÜKSÜZ MASONLAR (İyi insanlar)
-İNSANLIK- (Bütün insanlık)
Kaynak: None Dare Callit Conspiracy (Hiç kimse buna entrika diyemez)

“GİZLİ DÜNYA DEVLETİ”

15 Temmuz sonrası pek çok insanın üzerinde çıkan ve sıkça gördüğümüz bir dolarlık banknotun üzerindeki şemada dünyanın kralı gösterilmiştir. Bir dolarlık banknot bize göre maddi olarak bir şey ifade etmeyebilir ancak BİR DOLARLIK BANKNOTUN üzerindeki şema GİZEMİNİ, SIRRINI ve GÜCÜNÜ korumaktadır.

Kralı tanımalıyız. Kral sadece ekonomik enstrüman değildir. Kral; “GİZLİ DÜNYA DEVLETİ’nin yapısı, mesajları ve tebliğleri BANKNOT üzerinde yer almıştır.

Bir dolarlık banknot meğer sen neymişsin!

“Dünyanın hakimi, sahibi biziz” diyorlar.

Unutmayalım ki KRALLAR da KRALIN emrindedir.

Gizli dünya devleti ahtapot gibi dünyayı kuşatmış kimi yerde Kapitalizm kimi yerde Sosyalizm kimi yerde de Komünizm olarak insanlar üzerinde etkisini ve yönetimini sürdürür. Çin dahil devletleri kim yönetiyor! umarım bir nebze de olsa anlaşılmıştır.

Siyonizm/Kabbala inancını tanımadan şer güçlere karşı insanlık yeni bir medeniyet kuramaz.

Önemli organize ve karar toplantıları yaparlar.

Yalta konferansı en önemli olanlarından birisidir. Ayrıca yönetim şemasında üçgen piramit içinde gördüğünüz BİLDERBERG de bunlardan birisidir.

Yalta Konferansı dünyanın paylaşılmasının kararlaştırıldığı toplantıdır.

Yalta Konferansı ya da Kırım Konferansı, II. Dünya Savaşı sırasında 4 Şubat 1945 – 11 Şubat 1945 tarihleri arasında SSCB’nin önde gelen tatil yeri Yalta’nın 3 kilometre güneyinde bulunan Livadia Sarayı’nda düzenlenen ve İngiltere Başbakanı Churchill, ABD Başkanı Roosevelt ve Rusya Başkanı Stalin olmak üzere “Üç Büyük”ün katıldığı konferansta alınan kararları bilmeden, Türkistan’ın Doğusunu Çin’e, Batısını Rusya’ya, Osmanlı’nın batılı ülkeler İngilizler Fransızlar İtalyanlar arasında nasıl pay edildiğini ve yeni dünyayı nasıl pay ettiklerini ve hedeflerini bilmeden Ne Doğu Türkistan ne Batı Türkistan ve ne de İslam coğrafyasının gelecek inşasından bahsedilemez!

Türk İslam dünyası kendi Yalta konferasını yapmadıkça İslam dünyasının üzerinde kara bulutlar dolaşacak, sömürülmeleri, zulme uğramaları devam edecek demektir.

“Bilderberg Grubu, dünyanın belki de en tartışmalı ve gizli organizasyonu. Grubun toplantıları her yıl İsviçre’nin Montrö kentindeki lüks bir otelde yapılmaktadır. Toplantılar 4 gün sürer.

Toplantılara dünyada birçok ülkeden liderler ile sanayi, finans, akademi ve medya sektöründen 2020 yılındaki toplantıya 130 seçkin konuk davet edildi. Siz ise edilmediniz.!

“Hangi gazeteyi okursanız okuyun, hangi televizyon kanalını ya da sosyal medya hesabını izlerseniz izleyin, toplantıya katılan hiçbir gazeteciden herhangi bir şey duymayacaksınız. Hepsi yasaklı.” Gazeteci Tom de Castella

BİLDERBERG toplantıları Türkiye’de de birkaç defa yapıldı?

Hasılı kelam;

Yapılan eylem, davranış, konuşma, propaganda KİMİN, KİMLERİN İŞİNE YARIYOR bunu anlamadan “gözünün üstünde kaşın var” kabilinden işleri değerlendirilmemeli. BÜYÜK PROJE VE FOTOĞRAFA bakmalı ve ona göre değerlendirmeliyiz.

Merhum eski Başbakan Necmettin Erbakan’ın “kim ben mi Siyonizmin askeriyim diye diye insan siyonizme asker olur da farkına varmaz” veciz sözünü daha önce yazmıştım.

Yeni bir Dünya kurmanın yolu; sembolleri, ayinlerini, yerli işbirlikçileri ve işbirlikçilik konusundaki metodlarını bilmekle, milli şuurla milli birliği sağlamakla mümkündür.

Kalın sağlıcakla.

Vesselam..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.