20 Aralık tarihli yazımda bahsetmiş olmakla beraber, önemli gördüğüm için bu yeni yıla girerken de, piyasada dolaşan kehanetçilere bir kez daha değinmek istedim.

UFO ve Uzaylılar konusunda Lisede başladığım araştırmalar, daha sonra Gizemli Olaylar, Kehanetler, Kahinler, Ezoterizm ve Parapsikoloji ile Metafizik olayları araştırmaya döndü. 1980 Yılından beri bu konularda hem Türkiye’de hem de yurtdışında basılmış yüzlerce kitabı topladım. Kitaplığımdaki kitap sayısı neredeyse bir kütüphaneyi dolduracak kadardır. Rakam 4 bin civarında ve her ay bazı özel kitapları sahaflardan arayıp, bulup alırım.

2000 Yılından itibaren dünyayı yöneten “Gizli Aileler” güncel planlarını devreye soktular. Dünya Ekonomisini kontrol eden bu aileler, en büyük parayı da ‘Gıda- İlaç ve Silah’tan kazanıyorlar. Son 2010 yılından itibaren de Dijital Teknoloji gelişirken, hayatımıza İnternet ve Sosyal Medya girdi. Bu bağımlılık planları için Jean-Jacques Servan-Schreiber 1969 Yılında “Amerika Meydan Okuyor” adlı kitabı yazdı. O kitapta Gazeteci-Yazar Schreiber “1980 Yılından itibaren Dünya da teknolojinin gelişeceğini ve bu teknolojinin insanları yalnız bırakacağını, ABD’nin teknoloji de lider olacağını, Avrupa’nın geri kalacağını ve şehirlerde 15-20 milyon insanın yaşayacağını” yazmıştı. Onun yazdıkları 2000 yılından itibaren gerçekleşmeye başladı. Planın uygulamaları onun söylediğinden 20- 30 yıl sonra başlatıldı.

Sosyal medyada kendini uzman ilan edenler, You Tube içine yalanlarla dolu saçma sapan ve de hayali bilgilerle dolu videolar yüklüyorlar. Biraz ilgi çekince de özellikle bizim konularda anlattıkları masallardan para kazanmayı hedefliyorlar. Bu noktada You Tube bu video sahiplerinin ağzına bir parmak bal çalarken, kendisi her gün milyonlarca Dolar kazanıyor. Nasıl mı? Siz bu palavraları izlerken karşınıza bir sürü reklamlar çıkıyor. Kanal her gösterim için 3 ile 9 Dolar arasında bir parayı kazanırken, video sahibine ise 25 Cent veriyor. Kazanan You Tube oluyor.

2022 KEHANETLERİ

Yeni yıla girmeden önce ve sonra o yıl için kehanet palavraları ile dolu olan videolar piyasaya çıkar. Son zamanlarda Altın ve Dolar’ın yükseleceğini bildiğini iddia edenlere bakı, bunlar ne ekonomistler ne de devlette resmi bir görevi olan insanlar. Bunları yükselip düşeceğini bilmek için kahin olmaya gerek yok. Ekonominin kuralları işliyor.

Nostradamus, Muhyiddin Arabi, Baba Vanga’dan kehanet aldığını iddia edenlerin hepsi de yalan söylüyorlar. Neymiş 2022 yılında da depremler, sel baskınları, kuraklıklar olacakmış. Biyolojik Silahla Vurulan Dünya İnsanlığı Pandemi’den kurtulacak mı? Kurtulmayacak mı? Konusunda ise ikiye bölündüler. Kimi sürecek diyor, kimi ise sürmeyecek diyor.

Nostradamus’un tüm çalışmaları ve kaynakları 1946 Yılında savaş sonrasında ABD Ordusu tarafından Amerika’ya götürüldü ve üzerinde kendileri çalışıyorlar.

Muhiddin Arabi’nin Kehanetlerinin yazıldığı Orijinal 13. Yüzyıl Arapçası’nın kullanıldığı kitaplar Ortadoğu da Şam, Bağdat ve Kahire’den başka bir yerde bulunması imkânsızdır.

Baba Vanga denen Bulgar Kahin kadın ise, 1996’da Bulgaristan’da öldü. Orijinal konuşmaları Bulgaristan ve Rusya’nın gizli arşivlerinde bulunuyor ve açıklanmıyor.

Astrologlara gelince, onlar da gezegenlerin durumuna bakarak bir şeyler yazıp çiziyorlar. İçlerinde ileri gidip kendilerini kahin gibi gören ve konuşanlar var. Bütün bu kahinlerin, astroloji ile uğraşanların 1999 Gölcük Depremini bilemediklerini söyleyeyim. Hatta rahmetli olan ve dedesinden el almış manevi annem Fatma Bacı bile bilemedi. Çünkü O deprem doğal değildi ve Haarp Silahı ile yapılmıştı.

Bu kahinlerin son yalanı da kıtlık olacak demeleridir. Son 4 yıldır bu konuda videolar yapan birkaç kişi var, sanki kıtlık olsa kendileri de zarar görmeyecekler. İnsanlık bu gezegende var oldukça tarım da yapılacaktır. Her ülke de kendi gücü oranında tarım yapıp halkını doyurmayı hedefliyor.

Sizlere tavsiyem bu yalanlara, palavralara önem vermemeniz, gülüp geçmenizdir. Zamanı gelince söyledikleri çıkmaz ama bunlar yüzsüz bir şekilde ortalıkta gezinirler.. Tıpkı bir zamanlar meşhur olan 1999 Depremini önceden bildim diyen palavracı Medyumlar gibiler. Hiç biri bilmemiştir. Bildim diyenlerde yalan söylüyorlardır.

Türkiye için anlatılan kötü senaryolara inanmayın.

2022 Yılının tüm okurlarıma, dostlarıma güzellikler ve mutluluklar getirmesini dilerim..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.