Amerikan Siyasetinde bugün de etkisi olan Rockefeller Ailesinin damadı Henry Kissinger 1970 Yılında “Biz gelecekte insanlara çip takıp onları kontrol edeceğiz” diyordu.

1972 Yılında da Brezinski, “Biz gelecekte insanlara çip takıp onları kontrol edeceğiz” diyordu.

Bu iki isimde ABD’de Dış İşleri Bakanlığı’nın yanı sıra üst düzey görevlerde bulundular. Bu gün de siyasi güçleri sürmektedir.

Peki bu iki isim bu aynı cümleyle şaşırtan açıklamayı neden yaptılar? Daha Hollywood Sinemasında çekilen uzay filmlerinde bile işlenmiyor. 1966 Yılında ABD televizyonlarında gösterime giren bizde de TRT'de yayınlanan “Uzay Yolu” dizisinde bile yok. O dizide yer alan bir çok teknolojik buluş en fazla 20 sene içinde günlük hayatımıza girdi.

"Amerika’nın Uzay Sırları" kitabımda, ABD Devleti’nin uzaylılardan teknoloji ve bilgi aldıklarını, bunları dünya halklarına taksit taksit verdiklerini yazmıştım. Bu yazdıklarım doğrulandı, hatta bu gizli deneylerde çalışan bir kişi ile 2015'te İstanbul'da görüşme de yaptık. O da bunları doğruladı.

İnsanlara çip takma zamanı geldi. Çünkü Dünya nüfusu 7 milyar’a çıktı. Dünya ekonomisini ve zenginliğini ele geçiren küreselci İlluminati örgütü, Çin’deki, laboratuarı kullanarak Biyolojik Silah Corona’yı Atmosfere gönderdi. Sonuç salgın nedeniyle kilitlenen insanlık oldu. Bu işin başındaki Bill Gates insanlık düşmanı olarak sahneye çıktı. Arka planda küreselcilerin elinde olan Medya-Televizyonlar- Üniversiteler, Nature Dergisi ve en önemlisi salgın karşısında hiçbir varlık göstermeyen "Dünya Sağlık Örgütü" var. Bunlarla salgın körükleniyor. Kim doktor olsun veya olmasın DSÖ’ yü destekliyorsa kürselcilere destek oluyorlar. Bilerek yapanların menfaatleri vardır. Bilmeyerek yapanlarda olayın ne olduğunu anlamayanlardır. Tavsiyem araştırsınlar.

Bill Gates salgın gelecek diye yıllardır "iyi polis" rolünü oynarken, ağzındaki baklayı çıkardı. Aşı yaptıran herkese Çip Takmak isteyen Bill’in oyunu ortaya çıktı. Onun aşısını Amerika'da ret edenlere Avrupa Ülkeleri de katıldı. Dünyada milyonlarca insan buna karşı duruyorlar. Oynanan oyunu öğrendiler.

Microsoft'un sahibi Amerikalı milyarder işadamı Bill Gates, zengin fakir ayrımı yapmaksızın herkese neden çip takmak istiyor. Çünkü insanları kontrol etmek ve canı istediği zaman insanları öldürmek. Yaşlılıkta ve hastalık geldiğinde çip’e yollanacak sinyaller ile insanların yaşamları sona erdirmek.

Bu çipler tamamen uzaktan kumandalı olacak ve uydu üzerinden kontrol edilecek... Kesinlikle size bir masraf çıkarmayacak, tek farkı ise, o sizi değil siz onu taşıyacaksınız. İstenmeyen durumlarda o sizi kontrol edecek... Zamanla ona o kadar alışacaksınız ki ayrılmaz bir parçanız olacak... Sürücünüz üst akıl....

Ne olur ne olmaz fazla yıpranmasın diye onu kendisinden başka kimsenin kullanmasına da asla izin vermeyecek; O istediğinde hasta, istediğinde iyi olacaksınız... Vücudunuzdaki tüm organları gönderdiği sinyallerle kontrol edecek...
Açlığınızı, tokluğunuzu hatta ateşinizi dahi ölçerek, ne kadar akıllı bir çip olduğunu size ispat edecek... İstem dışı çalışan kaslarınızı ve beyin fonksiyonlarınızı da istediği gibi kontrol altında alacak. Yapılan bütün bu hizmetler karşılığında kesinlikle ücret de ödemeyeceksiniz...

Bir tuşa basarak gönderdikleri sinyallerle birden fazla organınızı anında veya teker teker devre dışı bırakarak çoklu organ yetmezliğinden öldüğünüze dair raporda verecekmiş bu çip.. öyle diyorlar. Ancak ölmüş olduğunuz için sizin bundan haberiniz olmayacak tabii ki.

Bill Gates ne diyor?

“Ben Tanrı’nın Rolünü Üstlendim”.

Bu yazılanlara inanmayan cahillerimiz şunu düşünsünler; 

Gates servetini vakfına bağışladı. Sonra bu Vakıf'a Soros denen herif 30 Milyar Dolar, Warren Buffet denen herif de 37 Milyar Dolar bağış yapıyorlar!..  Acaba neden?...
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.