Tüm çağlarda insanlığın düşmanı olan siyonist yapılanma sürekli Müslümanların nabzını yokluyor ve bazı atraksiyonlarda bulunuyor.

Şayet Müslümanlar ses çıkartmıyorlarsa yaptıkları hainlikleri-zulümleri arttırarak sürdürüyorlar. Neredeyse her yıl emrindeki işbirlikçileri Müslümanları yönlendirerek zekât verilecek toplulukları ülkeleri dahi onlar belirliyor.

Biz Müslümanlar olarak zaten şiddet taraftarı değiliz, iyice mayışmış olarak paşa paşa zekâtlarımızı da kurbanlarımızı da yönlendirildiğimiz adrese veriyoruz.

Bir de!

Bir ülkeden başka bir ülkeye zekât ve yardımlarımızı gönderirken bile siyonizm'e haraç ödüyoruz. Ne zaman isterse o zaman teslimatını yapıyor olması ise başka bir problem.

***

Seçmenler iyi işler yapsınlar diye yöneticilerimizi seçiyor. Ancak yöneticiler sanki kendileri yönetici değilmiş gibi bir tavır içerisindeler. Maalesef, geçen yirmi küsur yılda "Kim var" diye sorulduğunda sağına soluna bakmadan "ben varım" diyecek bir gençlik ve toplum oluşamadı. Karar merci kendileriyken, yöneticilerimiz, kötüyü iyiye çevirecek, çirkinlikleri güzelleştirecek, yanlışları doğrultacak, zulümleri yok edip adaleti tesis edecek iken, elinden oyuncağı alınmış bebeler gibi şikâyet etmekle meşguller!..

Milletimizin yaşadığı zorlukların sorumluları kendileri olmasına rağmen zeytinyağı gibi üste çıkma maharetindeler.

Güncel problemleri çözüme ulaştırmakla mükellef iktidar, şikayet etmekle yetiniyor.

Mühür kimdeyse Süleyman O değil midir?

Plandemi (!) sınavında sınıfta kalan iktidar "DSÖ isteklerini onaylamak"tan başka bir iş yapmadı/yapamadı.

İktidarın İklim değişikliği yasası meclise gelince plandemiden farklı bir fikir yapısı olmadığı aşikâr belli oldu. Sayın cumhurbaşkanı Erdoğan yasayı meclisten geçireceklerini ifade ettiler. Yani plandemi yalanında DSÖ’ye teslim edilen süreç, iklim değişikliği yasasında da yabancı kuruluşlara teslim edilecek.

Tabi şayet meclisten geçerse!

Konuyla ilgili iktidarın yılmaz savunucusu MHP lideri Bahçeli ‘biskeletiyle’ resmini paylaştı bile!

Yani kayıtsız koşulsuz destekliyoruz mesajını verdi.

G 20 toplantısı sonrası iktidar iklim olayını meclise getirip geçireceklerini söylerken ana muhalefet partisi söylemleriyle iktidarın savunmaz destekçisi olduğunu bir kez daha tekrarladı.

CHP sözcüsü Özel; ‘İklim değişikliği yasasına mecliste evet diyeceğiz ancak neden bugüne kadar meclise getirmediklerini de sorgulayıp takipçisi olacağız’ dedi. 

İYİ parti’de farklı düşünmüyor. Şaka mı yapıyorsunuz siz Allah aşkına!

 

***

Putin kadar olamaz mıyız? Aynı zamanda Putin Çin’i de etkiliyor. Böylece dünyanın üçte bir nüfusu alınan kararlara katılmıyor. Zirvede birçok ülke en üst düzeyde temsil edilirken, Rusya ve Çin liderleri Vladimir Putin ile Şi Jinping toplantıda yoklardı.

Semalarımızı uçaklar 7/24 spreyliyor. Buna izin verenler ve çocukları başka semaların altında mı yaşıyor!

O uçaklar mülki amirlerin bilgisi olmadan uçabilirler mi?

Kaymakamdan cumhurbaşkanına kadar tüm yöneticilerimize seslenmek istiyorum!

Sizler kendinizin de yaşadığı semalarımıza ne sıkıldığı belli olmayan gazlara izin vermemelisiniz. Akabinde ise İklim Değişikliği safsatasıyla geleceğimizi ne idüğü belli olmayan, ‘insanları küçültelim boyunu posunu ufaltalım nüfusu azaltalım’ diyen kişi/kurum/kuruluşlara teslim etmemelisiniz. Kısacası iklim değişikliği konusunu meclisten geçirmemelisiniz.

***

Er ya da geç ifsat ehli yerle yeksan olacak tarafınız onların yanı olmasın.

Delikanlı gibi çıkıp ‘batıl planlarınızla ülkem insanlarına ve tüm dünya insanlığına zarar vermenize izin veremeyiz’ deyin.

Vatanseverliğinizi, milletinizi düşündüğünüzü ispat edin!

Tıpkı merhum Necmettin Erbakan hocamızın meclis kürsüsünden "Bana ne Amerika’dan" dediği gibi..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Süleyman Atış 8 ay önce

VAllahi her harfine her noktasına kadar katılıyorum kardeşim ama bunu kendi arkadaşlarımıza bile anlatamıyorsun bu adam bu insanlara büyü mü yaptı acaba demekten de kendimi alamıyorum ????

Avatar
Ahmet Şahin 8 ay önce

Müthiş bir yazı, tebrik ederim.