Azerbaycan Diaspora Bakanlığı ve Marmara Üniversitesi Fikir Talimi Kulübü Başkanlığı ile Karabağ Azerbaycandır Koordine Etme Derneği olarak şahsım ve arkadaşlarım tarafından birlikte düzenlediğimiz Hocalı Şehitlerimizi 30. Yılında Anma Programı'mız, Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü Konferans Salonunda başarıyla gerçekleşti.

Bu proğrama katılım oldukça fazlaydı, gelen misafirler konferans salonunun dışına kadar taştıiar. Tüm katılımcılara teşekkür ediyorum.

Toplantıya iştirak eden misafirlerimizden bahsedersem; 27. Dönem Türkiye Azerbaycan Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı Şamil Ayrım, Bakü Emekli Büyükelçisi Hulusi Kılıç, Azerbaycan Diaspora Bakanlığı Temsilcisi ve Karabakh is Azerbaijan Milli Platformu Kurucusu Bahtiyar RAHİMOV,  KİAMP Türkiye Genel Koordinatörü ve Karabağ Azerbaycandır Koordine Etme  Derneği Başkanı Elvin ABDURAHMANLI, Prof. Dr. Alaeddin YALÇINKAYA, Prof. Dr. Ragıp Kutay KARACA, Doç. Dr. Yunus Emre TANSÜ, Prof. Dr. Okan YEŞİLOT, Karadeniz Ekonomik İşbirliği Parlamenter Asamblesi Genel Sekreteri Asef HACIYEV, Öğretim Üyesi Dr. Safa TANKİŞİ, Dr. Halit Gökalp KÜÇÜK, Gazeteci Yazar Hüsamettin TAŞDEMİR, Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Av. Dr. Aslan Abid UĞUZ, Rumeli Balkan Stratejik Araştırmalar Merkezi Başkanı Mesut BAŞKIR ve Başkan Vekili Süheyl ÇOBANOĞLU, Bursa Arena E-Gazete Heyeti, Türkiyat ve Fikriyat Araştırmaları Merkezi Heyeti, Milliyetçi Hekimler Derneği Heyeti, Dünya Avşarlar Derneği Heyeti ve Marmara Üniversitesi Kulüpleri bizlere onur verdiler. 

 

Programın açılış konuşması KİAMP ve Karabağ Azerbaycandır Derneği Başkanı olarak tarafımca yapıldı.

Prof. Dr. Alaeddin YALÇINKAYA moderatörlüğünde düzenlenen konferansa, konuşmacı olarak Prof. Dr. Ragıp Kutay ARACA, Doç. Dr. Yunus Emre TANSÜ ve Prof. Dr. Okan YEŞİLOT yer aldılar. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ederiz.

Azerbaycan, Ermenistan, Hocalı katliamı ve Karabağ Zaferi konularında sosyal, siyasi ve strateji içerikli konuşmalar iştirakçiler tarafından ilgiyle izlendi.

Bu güzel ve başarılı programımızda emeği geçen tüm görevli arkadaşlarıma ve iştirak ederek bizleri onurlandıran değerli misafirlerimize teşekkür ederiz.

Ayrıca Karabağ Savaşı'nda Gazilik ünvanına erişmiş 5 kahraman askerimiz de bu toplantıya katıldılar. Onlara da müteşekkiriz. Sağlosunlar. Sağlıklı uzun ömürleri olsun.

Hocalı Şehitlerimizin de ruhları şad olsun; zira son Karabağ Savaşı Azerbaycan'ın zaferi olarak sonuçlanmıştır.

İzleyebilirsiniz:

https://www.youtube.com/watch?v=tGF5zk2sBz8

...

Türkiye ve Azerbaycan bir yürekte tek candır.

Saygılarımla,

Elvin ABDURAHMANLI

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.