19 Haziran 2021 Cumartesi günü İstanbul Kartal’da meydana gelen 3.9 deprem İstanbulluları heyecanlandırdı. Yerin 7 Kilometre altında olan deprem daha çok Anadolu Yakası’nda hissedildi. Bilinmeyen bir noktada olması dikkat çekerken bizimde aklımıza Haarp Silahı geldi. Türkiye’nin düşmanları çok olduğundan böyle düşünmemiz normaldir.

Dünya Tarihinin en büyük bilim adamı Tesla’dır. 19. Yüzyıl da Balkanlar'daki Karadağ’da doğan bu bilim insanı elektrik konusunda Edison’un da ilerisinde olduğu daha yeni yeni kabul ediliyor. Edison ampulü bulmasaydı bulacak isim Tesla olacaktır. Alternatif Akımı bulan Tesla yaşamı boyunca 800’den fazla buluşun patentini alacaktır. Bunların içinde Gizli Silahlar da vardır.

Tesla Radyo Sinyallerini buldu ve arkadaşı Markoni’ye verdi. O’da patentini aldı. Zengin oldu. Tesla 1897 yılında ilk cep telefonunun patentini aldı. 10 Yıl sonra 1907'de bu sefer Android Telefonun patentini alan zekadır. Onun çalışmaları arasında Haarp Silahının deneyleri de yer alır. Manhattan Adasındaki Laboratuvarı’nda bir deney başlattı. Manhattan'da deprem başladı. Depremin merkezi onun laboratuvarı olduğu görüldü. Tesla eline aldığı çekiç ile makineyi durdurmak için vururken polisler tarafından görüldü. Makineyi durdurunca deprem bitti.

Yıllar sonra ABD-Rusya arasında soğuk savaş başlayınca Tesla’nın Projesi de 1958 de başlatıldı. Depremler yaratan ve İklim Silahı olarak’ ta gösterilen Haarp Türkiye üzerinde deneniyor.

Geçtiğimiz Ekim ayında İzmir'de olan depremden sonra 19 Haziran günü de Kartal'da bir deprem oldu. Bu deprem 3.9 şiddetinde olarak açıklandı. Bu depremler ne hikmetse bilinmeyen veya pasif olan fay hatlarında meydana geliyor. Haarp ile atmosfer üzerinden istenilen miktarda elektrik gücü gönderiliyor. Alaska'daki Gaskona Üssü'nde geliştirilen Haarp, aynı zamanda özel savaş gemilerinde de kullanılacak şekilde geliştirildi.

Sistemden Fay Hatlarına gönderilen sinyaller ile fayın harekete geçmesi sağlanıyor ve deprem başlatılıyor. Bunu kapalı bir cep telefonunu açıp baz istasyonuna bağlanmak gibi düşünebilirsiniz.

Türkiye’de 1999 Gölcük Depreminden sonra ortaya çıkan bu silah bugün dünya da ABD ve Rusya’nın elinde bulunmaktadır. İstedikleri şekilde bunu kullanabilirler. Rus basınında zaman zaman bu konuda çok haber çıkmaktadır.

Türkiye’de başta Jeologlar olmak üzere bir çok akademisyen araştırma yapacakları yerde bunları söyleyenleri küçümsüyorlar. Biz de Tesla deyince çenelerini kapatıp susuyorlar. Dönemin Başbakanı Bülent Ecevit, Gölcük Depreminin Haarp ile yapılıp yapılmadığının araştırılmasını Kandilli Rasathanesi Müdürü Profesör Dr. Ahmet Mete Işıkara’dan istemişti. O yüzden bunu önemsememek demek ABD’nin Gizli Deneylerini de ret etmek demektir. Bunu dahi düşünemeyen bizde o kadar çok isim var ki.

Bizim bugün Haarp Silahı’ndan bahsetmemizden önce bu konu ABD’de 1985’lerde bilinirken, basında ve birçok bilim adamı tarafından tartışılıyordu. Çünkü Atmosfer üzerinden yollanacak olan 100-150 Milyon volt elektrik atmosfere de zarar verecektir. Pentagon'da bunu dahi önemsemeyen generallerin projeyi sürdürmesi de ilginçtir.  Atmosfere verilecek zarar dünyadaki yaşamı yok edebilir.

Bizi hedef alan bu silah konusunda herkesin bilgi sahibi olması ve depremlere bu gözle bakmalarını tavsiye ederim.

Yeni kitabım: HAARP’IN HEDEFİ TÜRKİYE’ yi okumanızı tavsiye ederim.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.