1999 Gölcük Depremi ile gündemimize giren "HAARP" ABD’nin Gizli bir silahıdır.

Nikola Tesla’nın projesi olan bu saldırı silahı 1958 yılından itibaren faaliyete geçirildi.

Biz acaba bu silahın hedefi miyiz?

Soğuk Savaş döneminde ABD Ordusunu yöneten Pentagon’daki Generaller, Sovyetler Birliği’ni bir savaş da yok edecek silahların yapımına ağırlık verdiler. 1958 Yılında dünya tarihinin gelmiş geçmiş en büyük bilim insanı Tesla’nın yarım bıraktığı deneyleri başlattılar.

1920 yılında Manhattan‘daki Laboratuarı’nda başlattığı deney ile Manhattan Adası sarsılmaya başladı. Deprem başlamıştı ve kaynağının onun binasından geldiği anlaşıldı. Polisler laboratuara girdiklerinde onun bir makineyi çekiçle vurarak durdurmaya çalıştığını gördüler. Tesla en sonunda deprem yaratan makinesini durdurdu. Deprem de bitti. Bilim adamı bir daha da bu deneyi yapmadı.

Bu defa Pentagon bu deneyi başlattı ve yer olarakta Alaska’yı seçti. Kurdukları Gaskona Üssü'nde çalışmalar başladı. Atmosfere 100 milyon kilowatt saat elektrik vererek, dünyanın istedikleri bir bölgesinde deprem başlatabilirken, iklim değişikliklerine de neden olunabiliyordu.

1985 Yılına gelindi ve Teksas’lı Fizikçi Bernard Eastlund, Tesla’nın çalışmalarını geliştirip 12 adet Patent yaptı. Proje 1995 yılında dönemin Başkanı Clinton tarafından verilen 150 milyon Dolar ile bitirildi. Mekanik Sistem, Alaska’daki Üssün dışında ayrıca bir gemide yer alan cihazlarla da silah olarak kullanılabiliniyor.

Bu bilgilerden sonra şunları açıklayayım:

1. İzmir Depreminde açıklanması gereken soru şudur: Sisam Adası kaynaklı bu depremde hedef İzmir oldu. 7 Şiddetine ulaşan deprem de ölenler ve yaralananlarla beraber birçok bina hasar gördü. Yıkılanların dışında 427 Binanın zarar gördüğü yerde, Ne Yunanistan da ne de Sisam adasında binalar yıkılmadı. Sadece 2 öğrenci ölmüş. Peki Fay Hattının yarısında 7 şiddetine neden olurken, Fayın diğer bölümünde neden etkili olamadı?

2. Malatya Bölgesinde sık sık depremler oluyor. Orası da hedef bölge mi?

3. En son Antalya da olan 5.2 şiddetindeki deprem de düşündürücüdür.

4. Geçen yıl Ege Bölgesi'nde, Çanakkale'de olan yüzlerce depremin normal olmadığı ortada iken Ege Denizinde görülen Haarp Gemisi sosyal medyada olay oldu. O Geminin bizim denizlerimizde işi ne?

Türkiye’nin 2020 yılı içerisinde dış politikadaki atakları nedeniyle bizce "hedef ülke" olduğu ortadadır. Bunu şöyle okumak lazım. Başkanlık seçimleri olduğu senelerde Pentagon istediği ülkeye rahatça operasyon yapabiliyor. Obama’nın son senesinde 15 Temmuz 2016'da yapılan darbe girişimini de buna bağlayabiliriz. Tesadüfe bakın ki, bu sene de seçim var ve Trump seçimi kaybetti. Başkanın Pentagon'dakilerle arasının iyi olmadığı görev süresince biliniyordu.

Peki biz ne yapacağız?

Ben şunu söylüyorum, HAARP konusunda Rusya ile anlaşarak çalışmalar yapmamız gerekiyor. Bu konuda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Putin ile görüşüp fikir alışverişi yapmasını savunuyorum. Deprem Silahı ile bizi zora sokmak isteyen ABD’ye karşı biz de elimizden geleni yapmak zorundayız.

Ocak ayı başında “HAARP’IN HEDEFİ TÜRKİYE” adlı kitabım piyasaya çıkıyor. MOTTO Yayınlarından sunulacak olan kitapta bu konuda geniş bilgiler yer alıyor.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.