Dünyanın en zengin kişisi olan Lord Roschild’ın sahibi olduğu 'Ekonomist Dergisi' yıllardır Aralık ayında gelecek yılın ekonomik planlarını şifreli olarak verir. Bu planların içinde ülkeler ve liderleri de vardır. Ezoterik ve metafizik konularla harmanlanan bu şifreli mesajlarla dünya insanlarının ekonomik durumları da gözler önüne konulur.

Bugünlerde benim 21. Yüzyıl Şifreleri Programımın benzerlerini yapmaya çalışan bazı sunucular, Ekonomist Dergisi'nin kapağını yorumladılar. İngiltere Kraliçesinin aynı zamanda İngiltere Devleti’nin Ekonomik Danışmanı olan Lord Roschild’ın dergisi Ekonomist’teki şifreler şunlar:

1-Leonardo Da Vinci’nin ölümünün 500. yıldönümü olan bu senede Altın Oran’a sahip Vitrius Adamının resmi dikkat çekiyor. Ellerini iki yana açmış adamın elinde Uyuşturucu- Spor-Cep Telefonu ve ticaret ile dünya insanları kontrol edilecek. Böylece dünyada tek tip insanlar çoğalacak ve bunların kontrolü de bizim elimizde mesajı var.

2-Trumph’ında Yüz Tanıma Sistemine gireceği ve bunun Amerika'da daha da gelişeceğinin mesajı veriliyor. George Orwell’in "1984" kitabı gerçek oluyor.

3-Putin Rusya’nın dünya ekonomisi üzerinde gücü sürecek ama Putin’in bazı konularda da yalan söyleyeceği Pinokyo ile gösterilmiş durumda. Amerika, Ukrayna ve Kırım meselesi yüzünden ABD Avrupa Birliği'nden ambargo uygulamalarını isterken AB buna uymadı. Hatta geçtiğimiz Eylül ayında Almanya Rusya ile 48 tane ekonomi anlaşması imzaladı. Bundan hoşlanmayan ülke de ABD oldu.

4-Fil ve Gandi’nin resimleri. Hindistan’ın simgesi. Hint Ekonomisinin yükseleceğinin mesajı var.

5-Uzay mesajı ise Ruslara ABD tarafından veriliyor. Biz sizden öndeyiz mesajı var.

6-Ay’ın Karanlık Bölgesine gönderilecek olan gemi ile oradaki gizli uzaylı üsleri dünya insanına mı gösterilecek. Ayın yüzeyi maden olarak zenginliklerle dolu olduğundan oradan maden getirme çalışmaları yapılacak.

7-Mahşerin Atlıları: Hıristiyanlıkta 'Kıyamet Zamanı' ortaya çıkacak ve insanlara ölüm, kan ve gözyaşı getireceğine inanılan bu efsane ile bizce Avrupa Ülkelerinde 2019 yılı boyunca terör eylemlerinin süreceği gündeme getirilmiş oluyor. İngiltere AB'den çıkma kavgası verirken, bu mesajın daha çok Almanya ve Fransa’ya yönelik olduğunu düşünüyorum. Çünkü AB’nin kurucu babaları olan bu iki ülke ABD politikalarına karşılar.

8-Angelina Jolie göçmenlerin umudu olarak yine ülkeleri dolaşarak mesajlar verecek.

9-Ultima Thule Gezegenin yer alması Uzay’daki gelişmelere mesaj olarak veriliyor. Bu gezegenden gelenlerin olma ihtimali bulunurken, dünyaya 20 ışık yılı uzaklıkta olan ve dünya benzeri olan gezegenin dergi kapağında yer alması çözülmesi gereken bir sırdır.

10-Buldog İngilizlerin sevdiği köpek türüdür. İngiltere'de ilginç ekonomik gelişmeler olacaktır.

11-Elektrik prizinin ve yanında bir otomobilin olması, elektrikli arabaların artacağını bildiriyor.

12-Leyleklerin çocuk getirdiği inancı 'tüp bebek'te gelişmelerin olacağı böylece daha çok çocuk yapılacağını, bebekteki barkod ile gösteriliyor. Barkod ürünlerin üzerine vurulan damga olduğundan mesaj böyle veriliyor. Seri üretim gibi…

13-Dünya üzerinde volkanların patlayacağı da şifreli olarak sunuluyor.

14-Armadillo: Diğer adıyla tatu çok iyi kazıcı bir memeli hayvan çeşididir. Uzunluğu yaklaşık 75 cm civarındadır. Kaplumbağaya benzeyen armadillo İspanyolca’da zırh giymiş adam anlamını almaktadır. Kuvvetli pençelerini kullanarak toprağı kazar ve arka ayaklarını kepçe gibi kullanarak toprağı atar.Toprak atarken toz içinde boğulmamak için nefesini dakikalarca tutabilir.

Armadillo ağır gövdesine rağmen iyi yüzücüdür. Tabi yüzerken çok fazla enerji harcayan armadillo yılda 100 kg’ın üzerinde lavra, solucan ve böcek yer. Koku alma duyuları çok iyi olduğundan böcekleri bulabilirler. 8 farklı türü olan bu hayvanların yaşadıkları bölgeler ise Arjantin, Amerika ve Florida’dır. Bu hayvan ile Güney Amerika Ülkelerine mesaj veriliyor olabilir.

Ekonomist Dergisi dikkate alınması gereken bir dergidir.

Mustafa Kemal Atatürk: "Gelecekte Büyük Savaşlar Olmayacak. Ekonomi Savaşları Olacak” demişti. (Atatürk ve Parapsikoloji Kitabı. Bilge Karınca Yayınevi-2018)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.