Dünyayı yöneten ailelerin gelecek planları neler.

Çin’deki Gizli Laboratuvar'daki deneyler sonucunda Biyolojik Silah Corona’yı atmosfer üzerinden göndererek salgını başlattılar. Amaç dünya nüfusunu azaltmaktı. İlk etapta da yaşlılar hastalanıp öldüler. Çünkü bakımları zor ve pahalıydı.

Çin ise bu salgını kısa sürede atlattı. Dünya’nın birçok ülkesindeki milyonlarca insan 2021 Yılına evlerinde girerken, Çin Kentlerinde herkes sokaklarda ve meydanlarda rahatça kutlamalar yaptılar. Aşı şirketleri ise ülkelere aşıları satarak bunda da para kazanmayı sürdürüyorlar.

Dünyayı yöneten ailelerin sözcüsü ise Bill Gates oldu. 100 Milyar Dolar’la kurduğu vakfı 2000’lerin başından beri, aşılarla uğraşırken, 5 Nisan 2015 tarihinde bir toplantıda yaptığı konuşmada pandemiyi açıklarken, arkasındaki ekranda Corona Virüs’ ün resmi vardı. İsteyenler You Tube'de bulabilirler.

20 Mart 2017 Tarihinde öldüğü avukatı tarafından açıklanan ve cenaze töreni yapılmayan David Rockefeller’in Vakfının internet sitesinde 10 yıl boyunca salgın dan bahsediliyor. Pandemi başlayınca geçen yıl siteden kaldırdılar.

1957 Yılında Başkan Eisenhower “Jason Kardeşler Örgütü” ne planlar hazırlattı. 2000 Yılından itibaren Dünya Nüfusu çoğalacak ve kaynaklar yetmeyeceğinden bu nüfusun azaltılması düşünüldü. Bir noktada Tanrı’nın (!) rolünü üstlenmeye kalktılar. Bu sözü Bill Gates de söyledi. Benzerlik ortada görünüyor. Hazırlanan Gizli Planlara göre yeraltı şehirleri inşa edilecek ve bu kentlere üst düzey seçilmiş insanlar alınacaktı. Ayrıca Mars Gezegeninde Koloni kurmak içinde çalışılacaktı.

Bugün Elon Musk, Mars için çalışmalarını NASA ile ortaklaşa sürdürüyor ama Mars’ta ABD’nin Rusların ve 3 Reich’ın Gizli Üsleri var mı? Mars koloni olmuş durumda mı? Bu konularda bir çok kitap var ve bizce de doğru olma ihtimali yüksektir. Dünya üzerinde kalanlar ise başta salgın hastalıklar, nükleer patlamalar, terör ve doğal afetlerle yok olacaklar. Kaderleri ile baş başa kalacaklar.

Dünya Halkları ilk defa Biyolojik Silah ile tanıştı. Sadece Covid-19 bile tüm dünyada paniğe neden oldu. İspanyol Gribi daha büyük bir küresel pandemi olur mu? Olma ihtimalini düşünmek gerekiyor.

Teknoloji Gelişimi sürerken bir yandan da dünya ükeleri’nin "tarım" konusunda bir araya gelip planlar ve projeler hazırlamaları gerekiyor. Halklarını nasıl doyuracaklarını düşünecekler ve ürün bazında karşılıklı olarak satışlar yapacaklar. Daha fazla üretim için çalışacaklar. Tarımda yüksek teknolojiyi kullanarak verimler arttırılacak. Pandemi bize İlaç- Aşı ve Gıda’nın önemini hatırlattı.

Türkiye de bu tedbirleri almak zorundadır. Gelecekte ise bölgesel Nükleer Füzeler kullanımı da olabilir ki? ABD’nin Nükleer Anlaşmayı değiştirerek küçük ölçekli nükleer silahları kullanacağını geçen yıl Başkan Trump açıklamıştı.

Sonuç’ta Dünya ekonomisini kontrol eden bu aileler için paranın da hiçbir önemi yok. ABD Doları’nı basan, Amerika Merkez Bankası’nın sahipleridir. Bastıkları Dolar’ı ise ABD devleti’ne faiz ile vermektedirler. Dünya halklarının kaderi maalesef onların insaflarına kalmış gibi.. Bizler de bir yere kadar onların bu planlarını anlayabiliyoruz ama gelecekte neler yapabileceklerini bir yerden sonra bilemiyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.