Dünya’yı gizlice yöneten aileler zenginliklerinin verdiği rahatlıkla ne yapacaklarını şaşırmış durumdalar. Bu aileler 2000 yılından itibaren Dünya için planlarını uygulamaya başladılar. Amaç gezegenin nüfusunun fazla olması ve bunun azaltılması gerektiğidir. O yıllar da her kış grip virüslerini saldılar ama bugünkü pandemi gibi bir sonuç elde edemediler.

Bunun üzerine Çin’deki Wuhan'da bulunan laboratuvardaki Covid19 virüsü devreye sokuldu. Aşısı da zaten hazırdı. Bugün dünyada (Worldmeters sitesine göre) 208 Milyon 362 Bin 440 Kişiye virüs bulaştı. 186 Milyon 876 Bin 407 kişi iyileşti. 4 Milyon 380 Bin 552 kişi öldü. (16 Ağustos 2021 tarihli)..  

Biz bunun atmosfer üzerinden verildiğini söylüyoruz.

"Bir adam hayvan pazarına gitti ve yarasa aldı, virüse yakalandı ve salgın başladı" denilen yalana inanacak kadar da saf değiliz. Amaç dünya nüfusunu azaltmaktır.

İnsanlığa karşı Tanrı rolünü oynayan ve Şeytana tapan bu ailelerin amacı nedir?.. İklim değişikliği yalanı ile insanları yıllardır kandırıyorlar. Ellerindeki güç ile ülkelerde yangınlar çıkartıyorlar, sellerin ve yağmurların güçlerini arttıran, depremleri başlatan "Haarp Silahı"nı kullanıyorlar. Dünya Gezegenini yaşanmaz hale getirmenin peşindeler. Peki onlar da bu dünyada yaşıyorlar. Dünya’nın yaşanmaz hale gelmesinden sonra ne yapacaklar?

Ben söyleyeyim, onlar başka gezegenlerdeki kolonilerine gidecekler.

Mars Gezegeninde yeraltında Üsler var. Bu üslerde yaşamlarını sürdürecek güçleri var. Ayrıca 20 Mart 2017 tarihinde öldüğü avukatı tarafından açıklanan David Rockefeller’ın cenaze töreni yapılmadı. Onun Naaşı’nın başka bir gezegene götürülmüş olabileceği de konuşuluyor. Onun hayatını anlattığımız BAY ÖLÜM: DAVİD ROCKEFELLER kitabımızda, onun Gliese 581 adlı bir gezegene götürülmüş olabileceğini açıkladık. Bu gezegen Dünya’ya çok benziyor ve Dünya'dan 20 ışık yılı uzaklıkta bulunuyor. Astronomi bilgileri bunlardır. Peki bu arada kalanların planları, Dünya halkının büyük kısmını yok etmek ve harabeye çevrilmiş gezegen bırakarak ayrılmak olabilir mi? Olabilir. Bu düşüncenin çıkış tarihi 1957 yılıdır. Dönemin ABD Başkanı Eisenhower 2000’li yıllarda Dünya nüfusunun fazla olacağını ve azaltılmasını söylüyordu. Bizleri kobay olarak kullanıyorlar.

Bu zenginler istedi diye dünya bu halde olacak değil diyerek inanmayanların hepsinin zeka sorunu vardır diyebiliriz. Bu işlere soyunanların servetleri trilyonlarca Dolar'dan oluşuyor. Ve Uzaylılarla anlaşma yapıp teknolojiler alındı.  Gelinen nokta da, insanlığı yok etmeyi düşünmek oldu.

İnsanlar uyanıp ayağa kalkıp bu planları bozmak zorundalar. Özellikle devletlerini yönetecek kişileri seçerken dikkat edecekler. Bu noktada bir örnek verirsek, Brezilya Devlet Başkanı Bolsonaro Amazon Ormanları’nın korunmasına önem vermiyor ve her yıl çıkan yangınlarla binlerce hektarlık alanlar yok oluyor. Dünya devletleri koruyalım dedikçe yardımları kabul etmiyor. Yanan yerleri de köylülere bedava dağıtıyor…

Amazon Dünya’nın ciğerleri olarak kabul ediliyor. Dünya’yı ve insanlığı bizce daha çok tehlikeler bekliyor. Bizlerde yaşamaya çalışacağız…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.